Demi Lovato jakaa Miksi hän päätti luopua ruokavaliosta hyvää

Kehon hyväksyminen on usein käynnissä olevaa työtä. Joitakin päiviä saatat tuntea itsesi ja muut eivät niin paljon. Demi Lovato saa sen kokonaan. 

Laulaja ja näyttelijä, joka on avannut kamppailua syömishäiriöön ja oppinut rakastamaan kehoaan, vieraili Twitterissä tänään antamaan fanille päivityksen hänen päätöksestään hyväksyä itsensä ja viimeinkin lopettaa dieting. 

“Tuntuu tänään brändättömällä valokuvanäytöllä, mutta olen päättänyt hyväksyä sen, mitä näen, koska rakastan itseäni siitä, kuka olen ja rakkautesi ja tuenne saa minut läpi tällaisia ​​hetkiä. : Pray_tone2: jos taisteletkin, älä unohda .. jos voin tehdä sen, voit myös! “hän lähetti Twitterissä. 

RELATED: Demi Lovato on epävarmoja hänen jalastaan ​​tämän uimapuku, mutta hän jakoi sen tärkeälle syylle

Seuraavassa tweetissä Lovato paljastaa, miksi hän ei enää ole laihdutusta. “En enää petä itseäni kohteliaisuudesta ja en aio valehdella, laitan pari kynsistä, koska olen luopunut ruokavaliosta, mutta olen luopunut kroonisesta rasituksesta mitä syön, koska en haluaa asettaa tämän esimerkin faneilleni “, hän jatkoi. “Ei enempää ruokaa häpeää itseni!” Kyllä, tyttö! 

Se ei todellakaan ole aina helppo oppia rakastamaan kehoa, mutta Lovato on todella innoitusta kaikille, jotka kamppailevat sekä ruumiin hyväksynnän ja pakkomielteisen laihduttamisen.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 + = 78

map