Dax Shepard ja Kristen Bell ottivat vain rakkautensa Valtaistuinpeli kokonaan uudelle tasolle. Tähtipari astui ulos HBO-showin Season 6 -esityksen ensi-iltansa TCL: n kiinalainen teatteri Hollywoodissa viime yönä, ja heidät oli ehdottomasti pukeutunut tilaisuuteen. Mutta tyypillisen punaisen mattohousun sijaan naimisissa oleva duo valitsi röyhkeät paidat, jotka lukevat “Stark kaduilla, Wildling arkeilla “(me LOLing) ja metalliset tatuoinnit, jotka sanoivat” Ours Is the Fury “ja” Winter Coming “edellä).

Bell otti Instagramiin tänään jakamaan hilpeä valokuva heidän illanviettoonsa, joka osoittaa duon poseeraa jättiläinen patsas a musta Varis. “Dax ja minä menimme #GOT viime yönä “, hän kirjoitti otsikossa.” Jokainen oli pukeutuneissa ja mekkoissa. Ihmiset koksivat cocktaileja. Olimme säiliöissä, jotka sanoivat “Stark kaduilla, Wildling in the sheets”. Me urheilimme väliaikaisia ​​tatuointeja, jotka sanoivat Ours Is Fury ja Winter tulevat. Yhdessä vaiheessa nosti cantalupen ilmassa ja sanoin: “tämä muna muuttaa historiaa” ja loppui palon poistuminen. “ Katso hauska kuva alla.

Dax ja minä menimme eilen illan #GOTin ensi-iltaan. Kaikki olivat pukuissa ja pukeuksissa. Ihmiset koksivat cocktaileja. Olimme säiliöiden yläosissa, jotka sanoivat “Stark kaduilla, Wildling in the sheets”. Me urheilimme väliaikaisia ​​tatuointeja, jotka sanoivat Ours Is Fury ja Winter tulevat. Yhdessä vaiheessa nosti cantalupen ilmassa ja sanoin: “tämä muna muuttaa historiaa” ja loppui palo poistumiselta.

Kuva, jonka kirjoitti kristen bell (@kristenanniebell)

RELATED: Kristen Bell ja Dax Shepard todistavat, että he ovat Funniest Pariskunta koskaan “Afrikassa” Tribute Vide

Katsella Valtaistuinpeli kun se palaa HBO: lle 24. huhtikuuta.