David Beckham ja Kevin Hart Hilarious Reunite on H & M Road Trip

David Beckham ja Kevin Hart palasivat yhteen yhdeksi odottamattomaksi komedian duoiksi.

Tyylikäs jalkapalloilija ja fani-suosikki koomikko yhtyivät viime syksynä H & M-kampanjaan, jossa Hart kopioi Beckhamin jokaisen askeleen, jotta hän näyttäisi hänet biopic-nimikkeellä Minä, Beckham: Elokuva. Ja nyt kaksi on solmittu uudesta videosta, jossa he matkustavat tielle ja pääsevät Sin Cityyn.

Unohda biopiat: Hartin uusi sävelkorkeus on Beckhamin ympäröimä laulu-ja-tanssikas musiikki, joka tuottaa jälleen koomikko. “Vegas täällä tulemme!” Hart sanoo. “Tässä on asia, mies. Nämä Vegas moneymen, he ovat menossa syömään ajatus musikaali, David. “

David + Kevin H&M - TOUT/Embed
Kohteliaisuus H & M

“Voit laulaa oikein?” Beckham reagoi, mutta pahoittelee sitä nopeasti, kun Hart aloittaa äänenvaimennuksen.

David + Kevin H&M -1
Kohteliaisuus H & M

Hauska leike edistää David Beckhamin syksyn 2016 kokoelmaan valittuja Modern Essentials -kokemusta, ja duo kallistaa kaksi yhteensopivaa ulkoasua, vetoketjullisen turtleneckin ja lohkareunan neuletakki tulevasta linjasta.

“Rakastin ampua ensimmäisen kampanjan Kevin H & M niin paljon; meidän oli vain tehtävä jatko, “Beckham sanoo julkaisussa. “Tällä kertaa olemme tarjonneet tarinan entisestään.”

David + Kevin H&M - 2
Kohteliaisuus H & M

RELATED: Victoria Beckham: Perheemme on “matkustussirkus” laulamista, tanssia, jalkapalloa ja muotia

Katso hauska video yläreunassa ja näe koko kampanjan, kun kokoelma julkaistaan ​​H & M -myymälöissä ja hm.comissa 26. syyskuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − = 8

map