Darren Criss yrittää saada sinut punastumaan Naked Mirror Selfie Versace: ACS Setin kanssa

Darren Criss otti Instagramille tiistaina antaa maailmalle hyvin NSFW-taustalla takanaan tulevan roolinsa Versace: American Crime Story, kuullut ensi-iltansa FX: ssä vuonna 2018. Jos Ryan Murphy: n rajoitetun sarjan toinen luku on jotain Crissin valokuvaa, olemme kiinnostuneita.

RikostarinaN odottamassa sophomore-kausi tutkii Gianni Versace -yhtymän vuoden 1997 murhasta ja tunnetuin tähtiin vaaleanpunainen Penelope Cruz muotoilijan kuvitteellisen sisaren Donatellan. Criss puolestaan ​​pelaa Gianniin tappajaa, sarjamurhaajaa Andrew Cunanania.

Tosiaankin meillä ei ole liian paljon yksityiskohtia sarjoista, jotka ovat nousseet esiin ja jotka ovat tulleet esille, ja sen todellinen rikostuote, jonka pohjalta se perustuu, mutta Crissin viimeisimmässä erässä on meille melko kiinnostunut …

“Joten mikä on punaista? Minun auringonpolttamiseni, nopeuteni tai kasvosi? #ACSVersace, ” Vahingonilo alumiini kuvattu lähes alastomainen kuva itsestään, jolla on lohi-hued speedo juuri oikeaan kulmaan pelastaakseen hänet vaikeuksista Instagramin alastomuuspoliisin kanssa.

Joten mikä on punaista? Oma auringonpolttamiini, nopeuteni tai kasvosi? # ACSVersace

Darren Crissin (@darrencriss) yhteinen viesti

Hiiii, Darren.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita: Penelope Cruz on täysin tuntematon kuin Donatella Versace in American Crime Story

2018 ei voi tulla pian tarpeeksi!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − 10 =

map