Dance Moms Star Maddie Ziegler kirjoittaa muistiota ja sarjaa nuorten aikuisten romaaneja

Maddie Ziegler on vain 13-vuotias, mutta Dance Moms tähti julkaisee jo muistelmia. Teini-ikäinen, joka on päässyt tunnetuksi todellisuuden tanssiesityksestä ja on sittemmin esiintynyt useissa Sian musiikkivideoissa, vapautuu Maddie Diaries Galleria-kirjojen kanssa maaliskuussa 2017, Ihmiset raportteja. Muistokirja chronicle hänen nousu on tähti, jakaa neuvoja ja elämän opetuksia nuoresta.

“Minulla on kunnia saada mahdollisuus kirjoittaa matkastani”, hän sanoi lehdistötiedotteessa. “Toivoni on inspiroi muita pitämään aina unelmia ja työntämään vaikeuksia, koska se on sen arvoista löytää jotain, josta olet todella intohimoinen elämässä. Olkaa aina rohkeita elämään unelmasi. “

Joten ajattelet voi tanssia: Seuraava sukupolvi tuomari yrittää myös käsiään kuvitteellisissa tarinoissa: Aladdin Books julkaisee trilogian YA-romaaneista kilpaillusta tanssista, jonka Ziegler on kirjoittanut. “Olen aina ollut sellainen henkilö, joka todella nauttii tarinoiden kirjoittamisesta”, Ziegler kertoi Ihmiset. “Silloin kun löysin, kirjoittaisin kirjoja, olin niin innoissani, että aloitin heti!”

Sarjan ensimmäinen kirja osuu kirjakauppoihin syksyllä 2017, ja uusia lisäyksiä tulee joka vuosi.

RELATED: Maddie Ziegler ateriat ensimmäisen kerran Luulet siis osaavasi tanssia Tuomari

Mitä tulee mahdollisuuteesi nähdä Ziegler näytöllä, teini yrittää käsiään toimia yhdessä Jacob Tremblay in Henryn kirja, ulos syyskuussa. Tanssi, kirjoittaminen ja toimivat: puhu triple threat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − 9 =

map