Courtney Love teki yllätyksen Cameo Last Night’s Revenge -pelissä

Uuden tietämyksen mukaan Kosto perutaan tämän kauden viimeisen kahden jakson jälkeen, aloitimme viime yönä raskasta sydäntä. Sitten tietty valettu luotto sai huomiomme – mitä Courtney Love teki tekemisissä Hamptonin viimeaikaisten tapahtumien kanssa?

Nyt kun Victoria Grayson on poissa kuvasta, tontti on varmasti ollut mielenkiintoinen. Emily on kehystetty Victoriaen murhasta, ja vaikka takuita myönnetään hänen oikeudenkäyntinsä aikana, hän päätyy rajahuoneeseen, nilkkarannekkeella, joka takaa, että hän ei harhauta. Tietenkin, hän tekee ja huomaa, että Victoria voisi olla vielä elossa. 

SAMANKALTAISET Kosto Star Elena Satine jakaa ajatuksensa potentiaalisesta Spinoffista

Kun hän on palannut Margauxin vankilaan, Emily pystyy vahvistamaan, että Victoria ei kuole räjähdyksessä aikaisemmin. Emily sitten kertoo uusille tiedoille Benille ja vaikka hän ei usko häntä aluksi, Louise tuo esiin todisteet mustasta huppareista, jonka hän löysi Victoria-tavaran keskuudessa, kun hän valmistautui muistolle.

Ben murtaa Mary Gainesin, äskettäin kuolleen naisen, kotiin, jonka Victoria uskottiin sijoittavan Graysonin kartanoon, kun se räjähti, ja kun hän saapuu, näkee Victoriaen elossa ja hyvin. Ennen kuin hänellä on vielä aikaa reagoida, hänet on puukotettu takaapäin ja hänen hyökkääjänsä osoittautuu olemaan vain … Courtney Love! Koska hyökkäys tapahtui episodin viimeisinä sekunnin aikana, emme ole edes varma siitä, kenen joukkue Rakkaus on vasta, mutta yksi asia on varma: ensi viikon finaali on ehdottomasti katsottava.

RELATED: Yksityiskohdat Dress of Victoria’s Final Scene

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 47 = 57

map