Courtney Love ja tytär Frances Bean Cobain Twin 90-luvun slip-mekot Givenchy

Courtney Love ja tytär Frances Bean Cobain, omena selvästi ei ole kaukana puusta.

Rock-rojaltimyyjä, joka on näyttänyt Pariisin muotiviikolla joitain suuria tyyliä, oli sävyttämättömän hieno musta slip-mekko Givenchyn näyttelyssä sunnuntaina.

Rakkaus toi 90-luvulla uppoutuvan mustan alusvaatemallin mustan mini-mekon, joka oli koristettu mustalla pitsiä yläosassa ja puoliväliin. Entinen Hole eturivin anna hänen sotkuinen blondi aaltojen ja savuinen eyeliner keskellä vaiheessa, peittää hänen liukastuukin kanssa ylimitoitettu musta tuxedo takki ja silkkaa mustat sukkahousut. Hän lopetti hänen all-musta ulkonäkö mustalla mustalla sandaali korkokengät ja yksinkertainen kaulakoru hänen muotiviikolla lähikuva.

Sillä välin tytär Frances oli äitinsä mini-me mustavalkoinen raidallinen slip-mekko, joka oli koristeltu myös mustalla pitsiä yläosassa ja helmassa. 24-vuotias säilytti pitkät tummat hiukset pitkäksi ja luonnollisiksi, ja lisäsi pudotuksen marjakuoren huulipunaa jonkin ylimääräisen draaman takia. Kurt Cobainin tytär päätti yhdistää minihameen lattiamaterällä ja mustalla vasikanpohjalla varustetuilla saappailla, lisäämällä loistavan pop-värin smaragdinvihreä krokotiili käsilaukku.

RELATED: Courtney Love ja Frances Bean Cobain ovat Coolest Mother-Daughter Duo Lontoossa

Keskustele äiti-tytär-tyylien tavoitteista!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − 88 =

map