Courteney Cox ei ole koskaan luopunut puhumasta ikääntymisestä ja kauneuspaineiden käsittelemisestä. Mutta nyt näyttelijä on avautumassa kokemuksistaan ​​ikääntymisen varalta, ja hän näyttää heikentävän niin paljon kuin pystyy. Cox puhui NewBeauty noin muutoksista, joita hän tekee tekemään itselleen.

“Olen täyttänyt kaikki täyteaineeni. Olen niin luonnollinen kuin voin olla. Minusta tuntuu paremmalta, koska näytän itsestäni. Luulen, että nyt näytän enemmän kuin henkilö, joka olin “, Cox sanoi. “Toivottavasti teen. Asiat muuttuvat. Kaikki pudotetaan. Pyrin siihen, ettei se pudota, mutta se sai minut näyttämään väärennöltä. “

Cox myönsi, että hän otti asiat liian pitkälle nippien ja tuppien kanssa, ja toisinaan hän sanoi kuunnellessaan liikaa lausuntoja.

VIDEO: Courteney Cox paljastaa, että hänellä olisi vauva 53: ssä ja myöntää, että “täyteaineet eivät ole minun ystäväni”

“No, mikä tapahtuisi, on se, että lähdet lääkäriin, joka sanoisi:” Näytät hyvältä, mutta mikä auttaa, on pieni injektio täällä tai täyteaine siellä. “Joten lähdet pois ja et näytä niin pahaa ja luulet, ettei kukaan huomannut – se on hyvä. Sitten joku kertoo toisesta lääkäri: “Tämä henkilö on hämmästyttävä. He tekevät tämän persoonan, joka näyttää niin luonnolliselta. “Sinä tavata heitä ja he sanovat:” Sinun pitäisi vain tehdä tämä “.

Tuloksena oli, että Cox sanoi, että hän pysähtyi katsomaan itsensä siihen pisteeseen, jossa hänen elämänsä ystävät kutsuivat häntä ulos.

“Seuraavaksi tiedät, että olet kerroksellinen ja tasoitettu ja kerrostettu. Sinulla ei ole aavistustakaan, koska se on asteittaista, kunnes menet “Oh s-t, tämä ei näytä oikealta.” Ja se on pahempaa kuvissa kuin todellisessa elämässä “, Cox sanoi. “Minulla on yksi ystävä, joka oli kuin” Ei, en enää! “Ajattelin, en ole tehnyt mitään kuuden kuukauden aikana. En tajunnut. “

RELATED: Courteney Coxin muuttuva ulkoasu

Onneksi asiat ovat muuttuneet näyttelijäksi, ja hän omaksuu luonnon kauneutta.

“Sinun tarvitsee liikkua kasvoillasi, varsinkin jos sinulla on ohutta ihoa kuin minä”, hän sanoi. “Ne eivät ole ryppyjä – ne ovat hymyileviä rivejä. Minun täytyy oppia omaksumaan liikkeet ja ymmärtämään, että täyteaineet eivät ole ystäväni.”

Toivomme, että hän vieläkin hymyilee.