Connie Britton taputtaa takaisin hänen kultapiireissään “Köyhyys on seksististä” villapaidat

Connie Britton ei ole taipuvainen hänen päätöksestään käyttää lausuntoja villapaita Golden Globes, kun kourallinen sosiaalisen median käyttäjät tasoittivat kritiikkiä näyttelijä.

Sen jälkeen Nashville tähti iski punaisen maton musta Lingua Franca “köyhyys on seksististä” villapaita pysyäkseen solidaarisuuden Time’s Up -liikkeen kanssa, Twitter-käyttäjät olivat nopeasti huomauttaneet, että alkuun maksetaan noin 380 dollaria.

TK
George Pimentel / WireImage

“Ilmeisesti” Poverty Is Sexist “-harva maksaa noin 380 dollaria,” yksi henkilö tweetoitui, kun taas toinen kirjoitti: “Connie Britton pukeutui #GoldenGlobes jotka lukevat Poverty Is Sexist. Paita maksoi 380 dollaria. Nämä ihmiset eivät ole kosketuksissa todellisuuteen. “

Britton iski Twitter tiistaina vastaamaan puhetaitoon. “Niille, jotka ovat kiinnostuneita Globe-puseron hintaani, en usko, että 5 000 dollarin pukeutuminen olisi lisännyt keskustelua samalla tavalla. Ja @linguafrancanyc joka suunnitteli sen innoittamana @ONECampaign, lahjoittaa 100 dollaria jokaisesta ostoksesta @camfed camfed.org.”

Näyttelijä, joka yhdistää puseron a Max Mara hame, selitti, miksi hän päätti rock-ilmeen Instagram-sunnuntaina. “Pukeutunut mustaan ​​ja valmis menemään @goldenglobes aiemmin tänä iltana glam-sarjan unelmat on tehty. Oma villapaidani sanoo: “Köyhyys on seksistinen” ja me pukeutuneina mustana tunnustelemme, että on aika, että me kaikki, miehet ja naiset, voimme valjastaa tasa-arvon. ”

RELATED: Ashley Judd ja muut tähdet reagoivat Time’s Up Fashion valintoihin Golden Globe

“Toivoni on, että tämä liike pääsee nyt ruohonjuuritasolle, pieniin kaupunkeihin, lähellä oleviin ja kaukaisiin kyliin, joissa naiset on hiljennetty ilman resursseja sukupuolten välisen eron edessä”, hän jatkoi. “Olemme kaikki vahvempia, kun työskentelemme yhdessä kunnioituksen ja ymmärryksen kanssa. Vahvat naiset ovat yhtä vahvoja perheitä, talouksia ja yhteisöjä. Joka paikassa. Joten anna tämä esitys tielle. #timesup #povertyissexist. “

Mekotettu musta ja valmis menemään @goldenglobesille tänä iltana glam-sarjan unelmien kanssa. Oma villapaidani sanoo: “Köyhyys on seksistinen” ja me pukeutuneina mustana tunnustelemme, että on aika, että me kaikki, miehet ja naiset, voimme valjastaa tasa-arvon. Toivoni on, että tämä liike päätyy nyt ruohonjuuriin, pieniin kaupunkeihin, lähellä oleviin ja kaukaisiin kyliin, joissa naiset on hiljennetty ilman resursseja sukupuolisidonnaisuuden edessä. Olemme kaikki vahvempia, kun työskentelemme yhdessä kunnioituksen ja ymmärryksen kanssa. Vahvat naiset ovat yhtä vahvoja perheitä, talouksia ja yhteisöjä. Joka paikassa. Joten anna tämä esitys tielle. #timesup #povertyissexist

Jälki, jonka connie britton (@conniebritton) jakaa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 + = 46

map