Cocktail Hour -ohjeet: Meet Friar Tuck

Viime viikolla olimme onnekkaita, jotta voisimme kutsua illalliselle Frankies 457: ssä Brooklyniin, N.Y.n, jonka isännöivät Frangelico-tiedottaja ja Food Networkin tähtikokki Giada De Laurentiis. Neljä kurssia kauniita kauden italialaisia ​​ruokia, joita De Laurentiis valmisti ja Frankiesin kuumailmapallot, mixologi Micaela Piccolo järjesti hienoja juomia.

Kaikki iltajuomat sisälsivät Frangelicoa, jota pidetään yleensä uutena kahvinjuomana kylmissä talviyissä. Kuten Piccolo osoitti, hasselpähkinä voi myös olla varsin virkistävä, kun se sekoitetaan vain oikeisiin kuohuviiniin; kokeile sitä seltzerin ja kalkin roiskumista yksinkertaisen juoman kanssa. Mutta Frankiesin väkijoukko oli erityisen rakastunut yön allekirjoituskokteleihin, vaahtomuoviseen, vampyyrittäjään Friar Tuckiin. Yllättäen se sisältää molemmat tequila ja Frangelico. “Tämä juoma sopii erinomaisesti mihin tahansa ulkoiluun, tai aloittaaksesi aterian vieraiden saapumiseksi”, sanoo Piccolo, joka on tällä hetkellä Triberan Distilled NY: n pään baarimikko. “Se on hieno jäähtynyt cocktaili.”

RELATED: Helppo Alkupalat Giada De Laurentiis & 6 Lisää Celebrity Chefs

Frangelico cocktail EMBED
Kohteliaisuus

Friar Tuck Michaela Piccolo

1/4 oz Espolón Blanco (tai muu valkoinen tequila)

1/2 oz Frangelico

1/2 oz inkivääriä siirappi

1/4 oz tuoretta lime mehua

Ylös club-soodalla

Koristele: 1/4 vartaloa savustettua suolaa

Sekoittaminen Friar Tuck
Kaikki ainesosat, lukuun ottamatta soodaa, lisätään sekoituslasiin. Peitä sekoitin turvallisesti ja ravista juomaa täydellisesti noin 5 – 10 sekuntia. Siivilöi cocktail jään yli, ja ylhäältä klubikupilla. Anna juomaa kevyesti sekoita yhdistä kaikki ainesosat, lisää olki ja tarjoile! Lisää hieno kosketus, kaada jäähdytettyyn lasiseen rihmattu savustettu suola.

Huomautuksia inkivääri Siirappi
Kuori tuoretta inkivääriä ja leikkaa suuria kappaleita juicerille. Juice inkivääriä ja lisää yhtä paljon sokeria inkivääri mehua keskipitkän lämpöä. Sekoita kunnes sokeri on liuennut. Jos siirappi on liian maustettu kiimaasi, lisää maustettua vettä.

Mistä saa savustettua suolaa
Savustetut suolat tai jopa maustetut suolat toimivat hyvin tämän cocktailin kanssa. Löydät vankan muunnelman esim. West Village -laivueen niityistä. Estää säännöllisestä suolasta, jotta vältetään cocktail, joka päätyy liian rapeaksi. Ei maustettua suolaa? Ei ongelmaa. Kokki on hienoa ilman sitä. Maustetun suolan lisääminen tuo mukanaan toisen makuaisen kerroksen, joka täydentää inkivääriä, hasselpähkinää ja tequilaa. Se ei ole pakollinen!

Miellyttävät joukkoa
Kokeile palvelee tätä cocktail punch-kulhoon tyyliä. Kerro resepti tarpeeksi ajat täyttää kulho, lisäämällä 2-3 oz club-soodaa per juoma, maistaa. Lisää astia tai kaksi jäätä ja jotkut kalkkipyörät silmiinpistävään kierteeseen.

Aiheeseen liittyvä video: Tyylissä‘s Editor-at-Large on pakkomielle Canvas Home’s Matta Kultaiset ruokailuvälineet 

KUVAT: Sekoita Montaukin Coolest Cocktail, joka seuraa tätä helppoa GIF-muotoa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − = 6

map