Club Monacoon luova johtaja, Caroline Belhumeur, Astiat Fall Fashionissa

Kun Club Monacoon luova johtaja Caroline Belhumeur (edellä, oikea) laskee vintage-elokuvantekijän Joan Crawfordin lopulliseksi tyylikkikuvaksi … tiedät, että voit odottaa jotain upeaa myymälöissään. “Tekstuurit ja uudet mittasuhteet” on kuinka hän tiivistää brändin syksyn kokoelman. Alla, Belhumeur-ruokia Club Monacon tarjouksista, mitä voimme odottaa lomakauden aikana ja paljon muuta.

Mikä oli syksyn talteenoton inspiraatio?
“Syksyn kokoelma oli Islannin innoittamana, ja se oli todella maisemaa. Viitattimme Islannin merinäkymiin, parittamaan kameliä ja sammaleita vihreillä valkoisilla valoilla, norsunluuilla ja säikeillä hiilellä. hauskaa. “

Mitkä ovat kolmen parhaan joukkoesi kaudelle?

klubi Monaco
Courtesy Club Monaco

Tierney-nahkasaappaat, 395 dollaria; clubmonaco.com. Emmala flare housut, 190 dollaria; clubmonaco.com. Kay-leikkaustakki, $ 1,995; clubmonaco.com.

Kerro meille suosikkihavainnoista.
“Me todella tunsimme kerrostumia, pitkiäkin kerrottuja takkeja takana turtlenecksin alla ylelliset villapaidat ja korkeat vyötäiset housut.”

Mitkä palaset suosittelisit päivän toimistossa??
“Suora jalka, korkea vyötäröinen mekkohousu – päivitetyt mittasuhteet alkavat 90-luvulta ja tuntevat uudet ja tuoreet. Ne sopivat täydellisesti tyylikkään kengänpohjan ja pukeutuneen paidan kanssa.”

Mitkä kappaleet toimivat hyvin tyylikkäässä off-duty-tyylissä?

klubi Monaco
Courtesy Club Monaco

“Rakastan ajatusta yhdistää Lycus-liivi (clubmonaco.com samankaltaisiin tyyleihin) tai Meera-neulottua villapaita ($ 150, clubmonaco.com) rento poikaystävä tyylihousuilla.”

Mitä voimme odottaa lomasta Club Monacosta??
“Fringe, höyhenet ja olkaimet.”

RELATED: Kauppa Olivia Palermon Alle 100 dollarin korukerho BaubleBarille ennen kuin se myy

Tutustu tarkemmin alla olevaan syksyn kokoelmaan.

klubi Monaco
Courtesy Club Monaco
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 + = 43

map