Clarissa luoja kertoo kaiken selittävän, mitä Clarissa olisi tänään

Useimmille 90-luvun lapsille nimi “Clarissa” herättää kuvan sarkastisesta, pörröivästä teestä parhaan ystävän kanssa, joka nousee makuuhuoneensa ikkunan läpi tikkailla. Ja vaikka Clarissa selittää kaiken, rakastettu Nickelodeon sitcom, pääosissaan Melissa Joan Hart, joka päättyi 20 vuotta sitten, on nyt saanut kuvitteellisen kirjan käsittelyn. Se on oikein: Mitchell Kriegman, näyttelyn luoja (ja aivot Fergusonin takana, Elvisin lemmikkikellari ja hullu täti Mafalda), on juuri julkaissut romaanin, Asiat, joita en voi selittää (20 dollaria, amazon.com), joka palvelee Clarissa elämää hänen myöhään 20-luvulla.

Mitä sitten on Clarissa kuin tänään? Lisää sielukas,“Kriegman kertoo TyylissäHänellä on käyrät, yllään luomivärija hän on rakastunut. Sitten hän oli 14-vuotias tyttö, joka pystyi tekemään kaiken. Nyt hän ymmärtää, että on olemassa joitakin asioita, jotka ovat hänen käsissään. Ei ole kovinkaan yllättävää, että Kriegman päättäisi jatkaa Clarissa tarinaa nyt, kun otetaan huomioon hiljalleen Täysi talo ja Kananlihalla

SAMANKALTAISET Värityskirjat kasvatetuille lapsille, jotka auttavat sinua löytämään lapsesi

Mielestäni [Clarissa] on tärkeämpää kuin koskaan, hän lisää. Tämä kirja löytää hänen vastustamansa kaikkiin haasteisiin, jotka kaikki 20-luvun lopulla kohtaavatolla liian raskaita opiskelija-lainoilla, vanhoilla poikaystäväillä ja vanhemmilla, jotka menevät läpi heidän keskivälin kriisit.“Plus, hän kiroaa! Lue lisää eksklusiivisesta osasta, jossa Clarissa yrittää flirttailla hänen äskettäin minutoidulla murskauksellaan, helppokäyttöisellä CCG: llä, joka työskentelee kahvinostossa. Ilmoita siitä tarttuva avauspuhelun avaaminen.

RELATED: 6. marraskuuta Otsikot, jotka sinun täytyy ryöstää ASAPin avulla

Clarissa Explains It All - Embed
Kohteliaisuus

Okei, hän oli täällä eilen. Tiedän, koska olin kertonut hänelle, että olin todella nauttinut Sex Pistols -laulusta, joka soitti hänen vintage mini boombosssa, mutta koska se tuntui mikro-sopivan chitchat-alueen ulkopuolella, vastustin.

Otan ruostumattomasta teräksestä valmistetun karamuutin ja espressokeitin tuttu hehku, joka näyttää Jules Vernen tavoin kulkevan maan keskelle. Kuulin kerran CCG: n kertovan asiakkaalle edessäni, että hän taputti sen yhdessä itsensä käyttäen osia vanhentuneista italialaisista espressokeittimistä. Hän kutsui sitä “Frankensteam”, jonka ajattelin olevan mocha clever.

Tarkastelen beige-pahvikupin pinota, jossa on pienen laitoksen nimi: MITÄ OLET KAIKKI KAIKKI ELÄMÄNI? Luulen aina, että nimi on liian pitkä. Vaihtoehtoinen lyhyempi, yksinkertaisempi nimi on “Where Have You Bean?”, Mikä on mielestäni sitä kutsuttava. Toistuvasti sanon itselleni rukousta tai kaltaiselta, jolla on pakko-oireinen häiriö, koska ainoa kysymys, joka menee mielestäni, on: “Missä helvetissä olette nyt?”

CCG on MIA ja siellä on naurettavan laiha tyttö pörröinen valkoinen-vaalea bob haircut jakelu java hänen sijaan.

Mitä tapahtui? Onko hän saanut työpaikkaa toisessa kahvikaupassa muualla kaupungissa? Onko hän palannut kotiin perhekriisiin? Onko hän edes perheellä? Ja miksi en koskaan kysynyt häntä? Miksi minun täytyy olla niin päinvastoin uskollinen mikro-vuorovaikutuksen sääntöihin? Jos olisin aika tutkia, minulla voisi olla vihje siitä, missä hän on ja miksi hän on poissa ja miksi minun täytyy tilata kahvi makro-muukalaiselta voikukkahiutaleella hiukset.

RELATED: John Stamos Vahvista Täysi taloPaluu televisioon

Lähestyn koriin marssilla, päättäen saada vastauksia.

Hän etsii minua hymyillen oranssin huulipunan läpi. “Kahvi, tee, dekaani, espresso tai latte?”

“Missä on CCG?” I blurt mindlessly.

“Um. . “Hän varjelee hänen wispy valkoisia otsatukka, jotka ovat kiinnittyneet hänen kulmakarva rengas. “En ole varma. Onko CCG markkinointiyhtiö neljännessä kerroksessa vai onko se mallinnusvirasto kaksikymmentä viidesosaa? “Hän vastasi ilmapommituksen viattomuudella. Ja kun hän hymyilee minulle, hän paljastaa metallinen varren, jonka koko on garbanzo-papu, joka on sijoitettu kielensä keskelle.

Okei, ensinnäkin: ouch.

Ja toiseksi: ymmärrän, että lävistykset ovat kulkuväylää, selviytymisen juhlaa ja seksuaalista kääntymistä joillekin, mutta minulla on tarpeeksi ongelmia seurata korvakorun selkäsi. Entä jos menetät yhden kielenurkastasi? Voitko sanoa “tukehtumisvaara”? Mutta mikään niistä ei ole tärkeä nyt, onko se?

“Kaveri, joka tavallisesti työskentelee täällä”, selitän Fluffylle, uudeksi oletusbaristaksi, jolle en ole heti suuttunut. “Onko hän noin?”

“Voi, hän.” Fluffy bobs hänen bob. “Niin, hän on täällä. Hän vain astui puheluun. Minä täytän. “

Sallin suuren huokauksen niin suuresta, että hajotan pino valkaisemattomista paperi-lautasliinoista. Tyttö katselee minua hauska, joten selityksin sanoin: “Hän on velkaa minulle rahaa.”

“Ei mitään!” Hän etsii minua epäilevästi. En syytä häntä. Miksi sanoin tämän?

RELATED: 90-luvun karkit, jotka tekevät sinusta vakavasti nostalgista 

Sitten minä näen hänet, palaten takaisin koriin vastakkaisella puolella kourut-aulan CCG, hänen kaikki espresso-tuoksuva loisto. Otan hänen leveiden olkapäänsä tuttuun muotoon alle tuhannen kertaa peseytensä alle. Missä olet käynyt? T-paita (katso, se varmasti toimii paremmin lyhennetty), joka sopii täydellisesti; kuten aina, hänen haalistuneet hiukset näyttävät. . . hyvin, karkeasti, mutta tavalla, joka on enemmän huolimatonta tyyliä kuin räikeä laiskuus.

Kun CCG näkee minut seisovan hänen koriinsa, hän hymyilee siinä hänen ujo tavalla. Hän valitsee suklaa-manteli-keksit lokerosta ja antaa sen Fluffylle. En voi pitää itsestäni ajattelemasta pentujen herkkuja. “Kiitos kattavuudesta, Clem”, hän sanoo.

Voin kertoa, että tämä pieni, pienikokoinen tytötyyny on puoliksi rakastunut häneen. Hän lepäsi siniset ripsivärit ja huudot. “Milloin vain.”

Luulen, että saan olla sairas, mutta pidä itseni yhdessä.

Hän viipyy hetkeksi, antaa minulle hauska ilme ja lopulta kääntyy kohti hissit. “Clementine työskentelee jonkin tilitoimiston kanssa kahdeksannessa kerroksessa”, CCG selittää ja pistää kupin kartonkitalosta. En tiedä miksi olen hämmästynyt hänen pehmeällä äänellä. “Se on hidasta siellä, joten soitan hänelle aina kun tarvitsen hiipiä vähän.” Hän nyökkää kohti evästeitä. “Minä maksan hänet biscottiin. Toimi meille molemmille. “

Minulle ilmenee, että vaikka olen luultavasti ostanut CCG: ltä kaksituhatta kupillista kahvia, tämä on enemmän kuin hän kertoi minulle kerralla. Se on selkeä rikkomus mikrokoodista, mutta tänään ajattelen, ruuvaa se. Pidän todella hänen äänestään, varsinkin kun hän sanoo koko lauseita. Pidän siitä, vaikka hän on super ujo, hän pyrkii katsomaan minua silmiin ja todella menestymään. Ja ne pehmeät indigo silmät. . . miksi emme yrittäneet tätä viisitoista sata kupillista sitten?

“Rakastan hyvää vanhanaikaista vaihtojärjestelmää”, sanon. CCG sijoittaa pienen maljan pistokkeen alle ja painaa kahvaa. Karahvi vapauttaa tuoretta kahvia. Inhaleen syvästi, kun hän antaa minulle kupin.

RELATED: “90-luvun trendit, jotka tekivät paluun 

Tunne lämpöä, joka lämpenee ryntääni läpi minulla, jolla ei ole mitään tekemistä kuuman juoman kanssa, jonka minä sitouduin, teen päätöksen.

Tänään on päivä, jolloin aion potkia tätä loukkuun.

Loppujen lopuksi, jos joku nokkosen seitsemännen luokan slut-ing voi laittaa siirtymään hänen tiedemies opettaja ja Miss Fluffy voi bat hänen silmäripset biscotti, voin varmasti saada minun flirttailla kanssa Cute Coffee Guy, eikö? Pääsen minun knock-off Birkin for $ 2,29 ja luovuttaa sen. Kun teen tämän, tarkoituksellisesti sallin, että lasteni harjoittele häntä vastaan. Se on laskettu liikkumavara, mutta se hämmästelee hänestä. Hyvä uutinen on, että hän ei peruuta, hän todella punastuu ja virne.

Hah. Nyt tunnen suorastaan ​​typerä. Tein kahvin kaveri punastumaan.

“Kiitos”, sanon hengällisessä murmuksessa (ottakaa se, seitsemäs luokkalainen, ja sinäkin, Clementine). Sitten painaan huuleni pehmeästi vanteelle ja otan varovasti siemailun unelmoivan suudelma-tavalla. Olen varovainen, ettei ole selvää, pitäen liikkumavaraa hienovaraisena niin, että se kuiskaa: Katso tämä kuppi? Tämä voisi olla sinä. Huulet, korvat, tai haluamasi ruumiinosat.

CCG näyttää erittäin kiinnostuneelta, kun hän katselee, että huuleni koskettavat kartonkikuppia. Ja miksi ei? On syytä, miksi tämä tavara toimii. Tämä liike on aivan oikein Flirty Girl’s käsikirja.

Mutta ilmeisesti hän on lukenut sivun tai kaksi Poika puhua aloittelijoilleKoska seuraavaksi hän sanoo: “Niin. . . olet kirjailija, eikö olekin? “

Minun vuoroni on yllättynyt, koska mikro-tilamme ei koskaan sallinut minun kertoa hänelle, mitä olen tehnyt elävän. Mutta minä ymmärrän, että koska hän oli nähnyt minut ajautuneena aulaan Hughin jälkeen, sataa kertaa, se ei ollut paljon hyppimistä hänen päätyäkseen tähän johtopäätökseen. Silti se, että hän huomasi, on erittäin rohkaiseva.

“Joo. Kyllä, minä olen. “Hymyilen ja otan toisen, vähemmän varovaisen sipiä ja tukahduttaen huutaa, teeskenteleväni, että Kolumbian aamiaisekoitus ei ole paahtaa kurkuni matkaa kohti.

Sitten tapahtuu vielä jotain hämmästyttävää. Ilman varoitusta, tämä ujo kahvi-kauppias, jolla on röyhkeä leuka ja silkkiset indigo-silmät, vie loven ja potkun kokonaan käsistäni ja omaan.

“Joten mikä sinun nimesi on?” Katso Micro-Relationship Code -sääntöä 1.0. Ei nimiä! Näin se toimii. Siksi se toimii! Etäisyys, nimettömyys, mysteeri.

Mitä vähemmän olisi. . . hyvin, jotain aivan muuta. Joka on juuri sitä, mistä lähdin liikkeelle, mutta olen hieman heittänyt sen tosiasian, että hän on harppaillut niin pitkälle eteenpäin. Heitetään, kyllä. Displeased. . . ei edes vähän.

CCG odottaa vielä minua esitellä itseni. Joten avaan suuni ja sanon . . .

”Clarissa!”

Odota hetki. Se on varmasti oikea vastaus, mutta se ei ole minun ääneni. Kuka voisi kutsua nimeni täällä?

”Clarissa!”

Tiedän tuon äänen. Voi poika, tiedän sen äänen.

Minä pyörrän CCG: stä, kuumaa kahvia vahingossa roiskumasta minun kuppiin marmorilattiaan, mikä näyttää hitaalta liikkeeltä. Henkinen hälytys: On aina onnea vuotaa. Mitä seuraa tästä julmasta tapahtumasta? Ainoa onnettomuus, pelkään, mutta minulla ei ole aikaa tehdä mitään siitä. Käännyn ja siellä ne ovat: Marshall ja Janet Darling, pyörivät ovi pyörivät takanaan. Kaksi ihmistä, joille luen olemassaoloani, X- ja Y-kromosomien viralliset sponsorit.

RELATED: Bath & Body Works Aloittaa klassiset 90-luvun tuoksut

Liian outo.

Vanhempani.

Paska.

Asiat, joita Mitchell Kriegman ei voi selittää. Tekijänoikeus © 2015 kirjailija ja painettu uudelleen Thomas Dunne Booksin luvalla, joka on St. Martin’s Press, LLC -leima.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 18 = 27

map