Claire’s-kyllä, korupaikka, jossa teidän korvasi lävistettiin teini-ikäisenä – aikoo esittää konkurssiin.

Vaikka sopimus ei ole vielä julkinen, Bloomberg ilmoittivat, että Claire’s Stores Inc. luopuu Apollo Global Management LLC: n määräysvallasta Elliott Capital Managementin ja Monarch Alternative Capitalin velkojille, nimettömien lähteiden mukaan.

Joten tämä tarkoittaa sitä, että virallisesti on aika suosittu kauppaketju R.I.P.: lle? Se on määriteltävä.

Claire’s on rahoittanut 2 miljardin dollarin velkaa, koska Apollo osti sen vuonna 2007 ja oli 3,1 miljardia dollaria vuonna 2007. Pohjimmiltaan Claire laajeni näyttävällä nopeudella vuosien 2010 ja 2013 välillä lisäämällä näinä vuosina noin 350 tiili- ja laastinmyymälää. Valitettavasti yritys ei ole voinut pysyä kilpailukykyisenä verkossa. Claire pyrki myös lisäämään tulonlähteitä myymällä tuotteita CVS: n ja Giant Eagle -markkinoiden kautta.

Claire's Bankruptcy Lead
Chris Ratcliffe / Bloomberg Getty Imagesin kautta

Kuten Bloomberg huomauttaa, että 11 luvun konkurssin jättäminen antaisi Claire’n pysyvän paikalle, joten se ei välttämättä sulkeudu kokonaan. Yhdysvaltain tuomioistuinten viraston mukaan tällainen konkurssi on yksi monista yrityksistä, jotka esittävät vetoomuksen, kun he ovat velkaa.

RELATED: Boob Blazers ovat seuraava trendi, joka on räjäyttää

Yrityksen lausunnon mukaan Claire on tällä hetkellä 4 220 paikkakuntaa 45 maassa ja on läpäissyt yli 100 miljoonaa korvaa vuodesta 1978 lähtien. Se on myös ollut mukana yhteistyössä kuuluisuuksien kanssa. Vuonna 2014 Claire työskenteli Katy Perryn kanssa Prismatic World Tourin kiinnitetyillä jalokivillä.

VIDEO: Amazon vaihtaa tapaa, jolla myymme

 

Joulukuussa Claire kertoi muistuttaneensa yli tusinaa tuotteita kaupoistaan, kun Rhode Islandin äiti löysi asbestinsä meikkipakettiin, jonka hän osti 6-vuotiaalle tyttärelleen. Kristi Warner työskenteli asianajajan kanssa testaten 17 tuotteita liikkeestä, joissa kaikissa oli asbestia New York Daily News. Claire julkaisi lausunnon, jossa hän ilmoitti palautusoikeudesta, ja avasi asian tutkimisen.