Cindy Crawford on osoittanut, että ikä on vain määrä tässä epämääräisessä musta bikini

Cindy Crawford voi olla vain muutaman päivän päässä 50-vuotispäivästä, mutta supermalli on ehdottomasti silti sai sen. Crawford ja hänen miehensä Rande Gerber viettivät äskettäin St. Barthsin saarta juhlimaan, ja he ovat tehneet niin uimassa hyvää tyyliä. 

Keskiviikkona Crawford otti Instagramiin jakamaan valokuvan parista, joka ilahtui positiivisesti yksityisen Casamigos Tequilan suihkunsa vieressä, ennen kuin lähti trooppiseen alueeseen. “@RandeGerber vei minut pois syntymäpäivän viikonloppuna”, hän kirjoitti rinnalla suloinen napsahtaa. Tänään Crawford ja hänen miehensä löivät aaltoja hauskan ja rentoutumisen vuoksi, missä brunetin kauneus osoitti, ettei hän näytä ikäänsä lähellä. Pukeutunut hämärässä mustassa stringissä bikinit (ylin), Crawford huuhtoutui veteen ja käveli rannalla Gerberin kanssa, joka piti parin raidallinen uimakuori. 

@RandeGerber sekoittaa minulle syntymäpäivän viikonloppuna! ✈️��

Kuva, jonka Cindy Crawford (@cindycrawford) on kirjoittanut

KUVAT: Julkkikset bikinit

Tietenkin, jos olet koskaan tutkin Crawfordin Instagramia, hänen ruumiinsa ei pitäisi olla yllätys. Kahden lapsen äiti lähettää usein kuvia hänen vaelluksistaan ​​lapsineen ja koirineen tai aamurennon istuntoineen. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map