Cindy Crawford ja Kaia Gerber Näytä “Legs for Days” äiti-tyttären Gramissa

Ei ole mitään epäilystä siitä, että Cindy Crawford ja Kaia Gerber ovat yksi upea äiti-tytär-duo, ja tänään kauneudet osoittavat jälleen kerran, että hyvät geenit varmasti kulkevat perheessään.

50-vuotias supermalli lähti Instagramiin jakamaan selkänsä viimeiseltä vaellukselta 15-vuotiaan mini-minin kanssa, ja se näyttää parin, joka seisoo rinnakkain kasvipeitteisellä polulla, kun he ottavat kuva varjostaan. Crawford pani merkille kuvan kuvituksen optisen illuusion, jossa hän kirjoitti: “Vaellus @KaiaGerber – jalat päiviä! “ Ja vaikka “gramma ei todellakaan ole totta todelliseen elämään, ei ole epäilystäkään siitä, että näillä naisilla on varmasti kaksi erittäin tappajaa.

Vaellus @KaiaGerber – jalat päivinä!

Kuva, jonka Cindy Crawford (@cindycrawford) on kirjoittanut

Mutta tämä on kaukana ensimmäistä kertaa siitä, että Crawford ja Gerber ovat esittäneet yhdessä sosiaalisen median. Muutama kuukausi sitten kaksi äitiä jakavat upean valokuvan ulkonäöltään yllään viihtyisiä valkoisia vaatteita ja kasvonaamioita tekemällä DIY-kylpylähoitoja kotona.

RELATED: Kaia Gerber vilkkuu hänen Abs Chic Chic Olive Green Sweatsuit

VIDEO: Cindy Crawford ja Kaia Gerberin parhaat äiti-tytärhetket Instagramissa

Yksinkertaisesti kaunis.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − 37 =

map