Chromeon David Macklovitch on kuumin college professori, jota et ole koskaan ollut

Hänet tunnetaan puoliksi kuuluisasta bändistä. Mutta tunnen hänet paremmin yliopistollisena yliopistollisena ranskalaisena professorina.

Kun olin kirjoilla ranskaksi alaryhmänä, olin erittäin tietoinen siitä, että professori oli kaavion kärkimaailma. Hänen nimensä lisäksi (David Macklovitch, puolet Electro-funk duo Chromo), hänen kokoelma Chelsea saappaat ja sääntely-kokoiset kuulokkeet olivat kuollut lahja. Riittävät sanoa, että muut kampus saivat nopeasti. “Viimeisen osan, jonka opetti, oli 80 rekisteröitynyttä opiskelijaa,” hän sanoi äskettäin lounaalla New Yorkin Marlton-hotellissa. “Toinen saman luokan opettaja oli kolme.” Silti huolimatta hänen cooler-than-thou persona, Macklovitch on todellinen kauppa. Sen lisäksi, että hän on Ph.D. ehdokas ranskalaiseen kirjallisuuteen Kolumbiassa sekä hän ja hänen kumppaninsa Patrick “P-Thugg” Gemayel, ranskalaiset siirtokunnat (Marokko ja Libanon) ja tapasivat ranskalaisessa lycéteessä Montrealissa. Viidennen albuminsa edessä, Päätä kannoilla, perjantaina, Macklovitch ja Gemayel istuivat keskustelemaan romance-kieleistä, Ivy-liigasta ja päällisten korville.

Olet molemmat kasvanut puhumaan ranskaa. Voit myös nauhoittaa ranskalaista musiikkia?
Macklovitch: Puhumme ainoastaan ​​ranskaksi.
Gemayel: Se on super outoa puhua englantia yhdessä. Se on kuin kuulustelemme vanhempienne seksillä – se on tuon ahdistuneisuuden taso.
Macklovitch: Todella brutto.

Kuuntelit kasvaa?
Macklovitch: Löysimme funk-musiikkia lukiossa Jamiroquain kautta ja näytteitä räkkiläisistä kuten Warren G ja Snoop Dogg. Ja kuten se tapahtui, Montrealilla oli runsaasti käytettyjä levykauppoja, eikä kukaan huolehtinut discoista, sielusta tai funkista. Ne olivat 25-senttiä. Haluamme ostaa heistä laatikoita ja opettaa itseämme musiikista. Rakastimme sitä, että löysimme jotain, josta emme tienneet mitään. Se oli esoteerinen meille.
Gemayel: Se oli niin kaukana vanhemmista ja siitä, mitä tiesimme. Vanhempani kuuntelivat arabia musiikkia kotona. Se teki kaiken niin eksoottisen.

Mikä oli vibrata lukiossa?
Macklovitch: Dorky. Mutta kaikki ensimmäiset tai toisen sukupolven maahanmuuttajat olivat ranskalaisia ​​siirtomaita, joten se oli melko monipuolinen. Pee oli viileä poika. Olin viereisen viileän lapsen vieressä.
Gemayel: Olin rasvainen Välimeren luokan klovni, pohjimmiltaan. Jokainen koulu tarvitsee yhden.

RELATED: Lily Allen taistelee häpeän, masennuksen ja tabloidit

Miksi päätit hakeutua Kolumbiaan??
Macklovitch: No, halusin aina elää New Yorkissa, minulla ei ole rahaa varattu tai mitään, joten apurahat olivat ainoa vaihtoehto. Opinnäytetyöni on 1700-luvun ranskalainen kirjallisuuden teoria ja käsitys lukemisesta ilo. Opetus oli, miten maksoin sen takaisin. Uskoin todella olleen professori. Pee ja minä olimme tehneet musiikkia yhdessä, koska olimme teini-ikäisiä, mutta mielestäni se oli vain erittäin vakava harrastus. Akateemisen aikataulun mukaan aina minulla on mahdollisuus viettää kesää hänen kanssaan. Ja siellä oli kuukausittainen talviloma.
Gemayel: Hän opetti vain kolme päivää viikossa, joten hän olisi kuin: “Okei, minulla on nelipäiväiset viikonloput tällä puoliskolla, joten voin lentää missä vain.”
Macklovitch: Tiesimme, että halusimme lopulta päästä Montrealista. Uuden asunnon saaminen New Yorkissa oli päivitys meistä, joka jakaa huoneen motellissa Queensissä. Pee pysyisi lattialla puhallettavaa patjaa.
Gemayel: Se oli meidän kakkosasunto.

Yhdessä vaiheessa opiskelijat alkoivat tarttua kiinni?
Macklovitch: Lähes hiljainen sopimus oli, että opiskelijat eivät sano mitään, enkä sano mitään. Muistan, että kävelin luokkaan yhden päivän ja kaikki katselivat “Night by Night” videota ja kuulin sen, ja minun piti jättää se huomiotta. Olin melko tiukka, luulen. Yritin torjua viileän opettajan leimautumista. Muistan näkemällä [opiskelijat] näyttelyissä, jotka todella lämmittivät sydämeni. Koska olin melkein hämmentynyt. Olin kuin, “ajattelevatko he, että tämä on tyhmä musiikki? Auttaako se uskottavuuteni opettajana? “

Olin edellisellä rivillä Bowery Ballroom -esityksessä, ja muistan, että sain luokse seuraavana aamuna.
Macklovitch: Jokaisella oli pussit silmänsä alle. Sinä, minä, kaikki. Olin kuten, “Hyvä on, on mukavaa nähdä teidät taas.” Mutta rehellisesti, se todella kosketti minua. Se sai minut onnellisiksi. Tiesin aina pään takana, että Pee ja minä voisimme antaa enemmän aikaa musiikkiin, jota teimme.

VIDEO: Queen Elizabeth ja Meghan Markle vievät aikuisten version ystävyysrintaneula

Kuinka tunnet uudesta albumista?
Macklovitch: Todellakin yritimme painostaa tätä. Käsitteet tuntuvat tiukemmin. Käytämme enemmän live-instrumentteja.
Gemayel: Kaikki on tarkoituksellista ja hienompaa, sekä laulusta että järjestelyistä. Emme pelkää ottaa laulua ja sulata se kokonaan.

Korkokengät ja naarasjalat ovat nimenomaan olleet bändin tunnustettu merkki alusta lähtien. Ja käytät melko vaikuttavia silmälasit tämän albumin kannessa. Millaista se oli?
Macklovitch: Halusimme ottaa vastuun symbolista, jota olemme käyttäneet, joten otimme sen vastaan. Mutta he ovat todella vaikeita käydä sisään.
Gemayel: Olen todella suhtautunut siihen. Pitkän videokuvan ja valokuvien jälkeen pääset kotiin ja sinulla on kipua siitä, herätät seuraavana aamuna ja haluat sitä. Kysy tyttöystäväni, eräillä päivillä minä asetan korkokengät vain tuntemaan, miltä se on.
Macklovitch: Mielestäni kaikki näyttävät paremmilta kantapäässä.

Mitä suunnittelijoita käytät useimmiten?
Macklovitch: Pidän tästä merkistä nimeltä Y / Project. Olemme löytäneet univormut, vastaavasti. Pee voi todella harrastaa pitkälle kehittynyttä ironiaa, jota maallikko ei voi tehdä. Hän käyttää True Religion ja Ed Hardyn vain vittua ihmisten kanssa. Kun olemme kasvaneet kypsiä ikäisiä miehiä, luulen, että tyyli on lukittu. Minulle on ranskalainen rokkari: nahkatakki, T-paita, farkut, saappaat.
Gemayel: Voin mennä gangsteriksi, voin mennä Dipsetiin.
Macklovitch: Se voi olla aika kehittynyt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 45

map