Chrome manikyyrit ovat kuumimmat #Trending Nail Instagram

Siellä on kynsilakka, siellä on metallinen kynsilakka, ja sitten on kroma manikyyri. Raskasmetallivaikutus on ollut jatkuvasti kehittymässä jokaisella kynsien pakkomielteisellä sosiaalisen median tilillä ja hyvästä syystä. Kuten Tyylissä Päätoimittaja Amy Synnott huomasi hänelle Tänään Show ulkonäön viime kuussa, peili-kaltaiset mani näyttivät nousevan Met-Gala -tapahtuman jälkeen, jossa Gigi Hadid käytti 2 000 dollaria kromi-kiteto-kynsiä, mutta leningeriin ystävällisempää versiota varten Synnott suositteli Jamberry Nail Wraps ($ 15, jamberry .com) tai Sally Hansenin Miracle Gel Lacquer ($ 9, walgreens.com). Born Prettyin ($ 10, bornprettystore.com) kaksiosaisen kromi-mansetin virustieto oli kuuma minuutti, mutta monet käyttäjät ovat huomanneet, että vaikutus alkaa siru muutamassa päivässä.

RELATED: Summer Nail Värit InStyle toimittajat rakastavat juuri nyt

Pitkäkestoisemman vaihtoehdon puolesta suosittelemme geeli-versiota. Monet kynsien salongit, jotka tekevät luovia malleja, jotka ovat samanlaisia ​​kuin NYC: n Vanity Projects -version versio, pitäisi pystyä luomaan ulkonäköä, mutta voit myös tehdä DIY: n, jos olet perehtynyt kotimaisen geeli-maniksen taiteeseen. Aloita päällystämällä tavallisella pohjalla, geelivärillä ja päällysteellä – sitten kun olet parannellut viimeisen kerroksen, hankaa runsaasti Wildflowes Chrome Pigment -jauhetta ($ 24; wildflowers-academy.com) ylhäältä joko sienimainetta tai sormeasi, kunnes se on täysin sileä. Tiivistä ja kovettui viimeisellä kerroksella päällyskerrosta ja käytä sitten parhaan käden mallikulmasi tuolle Insta-ammukselle. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map