John Stamos voi olla isovanhempi grandfathered– mutta Christina Milian, hänen tähtensä, hän tulee aina olemaan setä Jesse.

Viime viikolla Milian pysähtyi TyylissäNew Yorkin pääkonttori ja paljastanut, miltä se todella haluaa työskennellä Stamosin Fox-sarjan kanssa, joka ilmaisee sen kauden finaalin tänä iltana kello 8.30. ET. Hän soittaa Josh Peckin hahmon tyttöystävänä sitcomissa, mutta se oli Stamosin Elvis-rakastava Täysi talo Luonne, jonka ensimmäinen Milian oli sanonut “armoa” takaisin päivässä.

“Olin ehdottomasti a Täysi talo tuuletin “, hän sanoi. “Minulla oli iso, iso murskata setä Jesse – luulen, että jokainen tyttö [ja] nainen teki. Hänellä oli ne hiukset, ja hän pukeutui todella hienoon. Hän näytti siltä, ​​että viileä setä halusi juosta pois. “

Kun Milian tapasi Stamos IRL: n, hän viihtyi hypeen. “John Stamosin kanssa työskentely on hauskaa”, hän sanoi. “Hän on vain suurin kultaseni – ja hän on vain upea, kuten voi olla. Tällainen hottie! “Tietenkin se on mitä pinnan alla Milian todella arvostaa. “Hän on erittäin viehättävä ja karismaattinen”, hän sanoi.

RELATED: Älä missaa näitä 7 tv-kauden kauden päättäjiä

Mutta se on Stamosin tapa lasten kanssa, että eniten vaikuttunut Milian, jolla on itse 6-vuotias tytär. “Kun näet kaverit, Josh ja John, molemmat ovat fantastisia lasten kanssa”, hän sanoi. “He ovat paremmin lapsia kuin tytöt ovat näyttelyssä, mukaan lukien minä, ja minulla on tytär! On hienoa nähdä se. “

Paina leikkiä alla olevasta Facebook Live -lähetyksestä kuunnellaksesi Milian-lautasen työskentelystä Stamosin kanssa sekä keskustelemalla hänen roolistaan ​​tulevasta Rocky Horror Picture Show uudelleenkäynnistää ja kuvata hänen E! todellisuuden sarjassa, Christina Milian kääntyi ylös. Ja olla etsimässä lisää lähetyksiä TyylissäFacebook-sivu!