Christie Brinkley mädät luontoa uusissa bikini-kuvissa

Christie Brinkley osoitti, että ikä on oikeastaan ​​vain numero hänen äskettäin lomaessaan Turks- ja Caicossa. Supermodel legenda, joka kääntyi viime vuonna 60, lähetti kuvan itsestään kelluvasta kristallinkirkkaasta merivedestä samalla kun hänellä oli itty bitty musta bikinit.

Houkutteleva Instagrammer, Brinkley jakoi kuvia perhe-matkansa joulukuun puolivälistä. Hänen lapsensa, Alexa Ray, 29, Jack, 19 ja Sailor, 16, seurasivat häntä matkalla ja olivat mukana useissa hänen valokuvissaan. Joskus on vaikeaa kertoa eroa Brinkleyn ja näyttävän Sailorin välillä, joka seuraa äidin mallin jalanjälkiä:

KUVAT: 10 ihmemaskeja, jotka muuttavat ihosi kokonaan

Brinkley kuvasi äskettäin, kuinka hän pysyy niin sopivana – se on kyse monitoimista. “Käyn tai teen painoja, ja teen vähintään 10 minuuttia päivässä minun kuntokeskuksessani”, vegaani malli kertoi Ihmiset. “Sain koukkuun SoulCyclein tänä kesänä ja joululoman aikana, olen jooga. Luotan Chicago Broadwaylla minun jalkojani [mutta] teen jalkojen hissit harjaamalla hampaani! “

Vartaloa voi olla vaikea saada, mutta lähestyessäsi Brinkleyn säteilevää ihoa hänen hiljattain käynnistetyllä vegaanisella ihonhoitotuotteellaan. Hän äskettäin liittoutui Atlantic Coast Media Groupin kanssa luomaan Christie Brinkleyn todellista ihonhoitoa, joka sisältää anti-aging kermoja ja seerumia.

KUVAT: Julkkikset bikinit-Katso tähteä heidän suosikki kaksinkertainen uimapuvut

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − = 17

map