Chrissy Teigenin XOXO-kampanjan ensimmäiset kuvat ovat täällä!

Toukokuussa ilmoitimme, että Chrissy Teigen oli nykyajan muotimerkin XOXO uuden kasvot, ja nyt olemme vihdoin kampanjan salaisuus! Kuvat, joita ammuttiin valokuvauksesta Cathrine Westergaardilta, esittävät Teigenin hienoja ja tyylikkäitä kappaletta brändin syksyn 2014 kokoelmasta.

“Olen ollut XOXO: n pitkäaikainen fani, joten kun he lähestyivät minua syksyn kampanjan kasvoin, tuntui luonnolliselta sopivalta”, Teigen sanoo. Kampanja on merkki 90-luvun alkupuolella Tyra Banksin kanssa lanseeratun Hugs & Kisses XOXO -kampanjan kehityksestä, ja mukana ovat Christy Turlington, Claudia Schiffer, Alessandra Ambrosio ja Miranda Kerr. Keskustele siitä, että olet hyvässä seurassa!

Chrissy Teigen
Kohteliaisuus

Meidän on myönnettävä, olemme hieman mustasukkaisia ​​Teigenista. Malli aviomies, laulaja John Legend, pysähtyi ampumalla ampumalla pullolla samppanjaa toivottamalla vaimollesa onnea –aww!

Täysi mainoskampanja julkaistaan ​​elokuussa, ja XOXO.com-sivustolla on takana-näyttämön video heinäkuun lopulla. Siihen asti katso alla oleva kampanjaviesti ja katso Teigenin parhaimmistoa aina galleriassamme!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − 34 =

map