Chrissy Teigenin meikkitaiteilija paljastaa kuinka saada hehku talvella

Chrissy Teigenin iho oli säteilevä jo ennen raskauttaan, joten kun omat ihomme alkoivat näyttää hieman heikkona lomaa edeltäviltä, ​​lähdimme ulos tähtien meikkitaiteilijoille, Mary Phillipsille. Vaikka Teigen saattaa kyetä muuttamaan ihoaan kadehdittaviin geeneihin, Phillips jakaa muutamia tapoja vähemmän siunattujen keskuudessamme torjua kuuluisan hehkun.

Hienovarainen lähestymistapa Phillips haluaa höyryttää harjalla hieman kosteusvoidetta (hän ​​ryntää Crème de la Merin, 170 dollaria, cremedelamer.com) ja soveltaa sitä poskipyörien yläosissa, kun meikki on asetettu. “Se on korostukseni hakata; Hieman harjaan harjaa korkeiden pistemäärien yli; se on yksi perimmäisistä hehkuvihjeistäni “, sanoo pro.

Lisää voimakkuutta kohdista korostuslaite. Jos sinulla on tasainen iho, etsi samppanjaa tai helmi-ääniä – Phillips pitää Becca Kosmetiikka Shimmering Skin Perfector Moonstone (38 dollaria, sephora.com). Jos sinulla on keskiaikainen tai tumma iho, etsi kultaista tai persikanväristä. Phillips ehdottaa Nars Illuminatoria Hot Sandissa ($ 30, narscosmetics.com).

RELATED: 6 ihoa tasoittavaa tuotetta, joka muuttaa ihosi

Ja muista, mitä Instagramissa voi olla liian paljon todelliseen elämään, kuten suuri esitys työssä. “Korostus ei ole kyse yllämainitusta, vaan se on huijaa ihmisiä ajattelemaan, että tämä hehku on todella tulossa sinusta, kuten olet hydratoitunut ja ota hyvää huolta ihosi”, sanoo Phillips. valokuvista, jotka näyttävät liian valkoisilta tai jäisiltä. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 85 = 92

map