Chrissy Teigen tuo Baby Miles -tapahtumaan toimittamaan voimakasta puhetta Trumpin maahanmuuttopolitiikan protestissa

Chrissy Teigen oli vain yksi monista tähdistä lauantaina, joka vastusti solidaarisuutta Trumpin “nollatoleranssi” maahanmuuttopolitiikkaa vastaan. Mutta hänen emotionaalinen puhe, jonka hän esitteli lavalle vastasyntyneen poikansa Milesin kanssa, teki hänelle merkittävän äänen koko kansakunnan rallissa. 

Los Angelesiin Teigeniin liittyi hänen miehensä John Legend ja heidän kuuden viikon ikäinen poikavauva “Families Belong Together” -sarjassa, jossa hän oli tuhansien mielenosoittajien edessä,. 

vauvan ensimmäinen ralli. #keepfamiliestogether

Chrissy teigenin (@chrissyteigen) jakama viesti

“Olen erittäin ylpeä siitä, että olen maahanmuuttajan tytär, äitini kasvoi Thaimaan pienessä kylässä ja hän ei koskaan anna minun unohtaa sitä”, Teigen sanoi. “Amerikka parhaimmillaan on iso, kaunis ja monipuolinen, kuten meidän suuren kaupungin Los Angeles. “

Hän jatkoi: “Voitko kuvitella tämän kaupungin ilman maahanmuuttajien panosta? Kuinka moitteeton, kuinka mauton L.A. olisi, kuinka tylsää. Liian monet ihmiset demonisoivat maahanmuuttajia, koska he varastavat jotain syntyneistä ihmisistä. Maahanmuuttajat eivät tule tänne ottamaan meiltä, ​​vaan lisäävät sitä, mikä tekee Amerikasta erityisen. “

Entinen malli tuomitsi nykyisen hallinnon politiikan, mutta ylisti niitä, jotka vastustivat sitä, tunnustaen valta numeroina. “En voi edes ymmärtää tällaista julmuutta niiden ihmisten sydämissä, jotka ovat ottaneet käyttöön tämän politiikan, mutta tiedän, etteivät he odottaneet, että voimme kokoontua niin uskomattomalla tavalla ja uskomattomia numeroita vastustaaksemme tätä”, hän sanoi.  

Hän lopetti puheensa kohottavalla viestillä: “Olemme täällä, emmekä mene pois, olemme täällä, koska uskomme, että Amerikka voi ja pitäisi tehdä paremmin.” Ja John ja minä tulemme näyttämään ja puhumaan ja varmistamalla, äänesi kuulutetaan. “

minun Donald vaikutelma teki sen CNN: lle. lisää wikiini

Chrissy teigenin (@chrissyteigen) jakama viesti

Vakavampi, hauskempi huomata, Teigen antoi myös paikallaan vaikutelman presidentti Donald Trumpista, joka korostui CNN: n saavutuksessa. Kahdeksan äiti oli erityisen ylpeä. “” Minun Donald-vaikutelma teki sen CNN: lle. Lisää wikiini “, hän kirjoitti lyhyen leikkeen ohella Instagramilla. 

Teigen huomautti myös, että ralli oli vauva Milesin ensimmäinen ja jos hän on jotain hänen äitinsä kanssa, se ei todellakaan ole hänen viimeinen!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 5

map