Chrissy Teigen Lähetti Tearful Video Missing Victoria’s Secret Fashion Show

Kymmenet mallit kävivät 2017 Victoria’s Secret Muoti Näytä Shanghaissa Kiinassa tällä viikolla, mutta supermalli Chrissy Teigen ei ollut yksi niistä. Ja kun hän ei ollut näyttelyn riveissä, hän teki on hyvä aika yrittää vakuuttaa fanit muutoin.

Kun dokumentoitiin väärennetty päivä Shanghaissa viikonloppuna hänen Instagram Storysa (kaikki kun hän oli todella Yhdysvalloissa), hän ilmoitti puuttuvan herättävän puhelun näyttelystä.

“Näyttää siltä, ​​että Victoria’s Secret muotinäytös oli eilen ja joku (selvästi mustasukkainen minusta) peruutti herätyskutsuni, jonka he kuulevat minun asianajajani”.

Lisätä vahinkoa loukkaavaksi hän myös julkaisi kolmisen videon, jossa hän itki ja keskusteli siitä kiitotiehästä, jonka hän kaipasi … samalla kun leikkasi sipulit.

“Haluan vain sanoa, että olen niin pahoillani, että pudotin faneilleni olemalla tässä näytöksessä”, hän sanoi. “En voi uskoa sitä, heräsin myöhään, nyt leikkaa sipulit, mutta olen edelleen järkyttynyt.”

RELATED: John Legend ja Chrissy Teigen Pile PDA: n aikana Courtside Date Night

Toki tweetit olivat kaikki järkytyneinä, mutta olisimme melko psykedeerisiä nähdäkseen Teigenin kavereita ensi vuoden Victoria’s Secret -messuilla (kuunteletko, VS?). Se on yksi tapahtuma, jota emme halua jättää väliin. 

On aina ensi vuonna, Chrissy.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map