Chrissy Teigen ja John Legendin tytär Luna isännöi Impromptu-konserttia kotona

Voimmeko meillä olla toinen kaavion kaltainen selitys käsissämme?

Omena ei todellakaan ole kaukana puusta John Legendin ja hänen 21 kuukauden ikäisen tyttärensä luona, kuten nähdään äidillä Chrissy Teigenin kanssa maanantaina.

“Tämä kappale on sinulle, äidille!” Supermalli kuvailee videota, josta nähdään vauva Luna, joka näyttää lauluäänestensä alkuperäisillä sanoilla ja laulaa mini-sinisen mikrofonin.

Tämä kappale on sinulle, äiti! #chrissyteigen #johnlegend #lunasimone

Luna Simone Stephensin (@babylunasimone) jakama viesti

Pukeutunut valkeaan ja vaaleanpunaiseen sundressiin konsertti lähikuvaansa, pint-kokoinen ylpeästi ylpeilee improvisoitua viritystä, jossa raskaana oleva Lip Sync Battle vastaanottaja hurraavat taustalla. 

Lunan uusimmat musiikkiharrastukset tulevat pian sen jälkeen, kun “All of Me” -hittihuijaot viittasivat siihen, että hänen tyttärensä voi jonain päivänä tehdä lauluja hänen rinnallaan. “Hän haluaa [istua] pianolla kanssani ja pelata”, kertoi Grammy-palkittu sävyjä Ihmiset viime kuussa, ja lisäsi, että hän on “kiinnostunut varmasti” musiikista.

Hän jatkoi, “Tiedäthän, kuka tietää, mistä se kehittyy.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map