Chrissy Teigen ja John Legend Tervetuloa Baby nro 2

Onnea on, jotta Chrissy Teigen ja John Legend! 

Twitterin hallitseva kuningatar saapui alustalle selkeästi sanomaan faneille, että hän ja Legend olivat toivoneet toisen lapsensa, poikavauvan. “Joku on herrrrrre!” hän kirjoitti, lisäämällä kertominen vauva pullo emoji. 

Iloiset uutiset merkitsevät myös sitä, että 2-vuotias Luna Simone on nyt iso sisko! Lapsi on valmistautunut rooliin kuukausia ja jopa auttoi äitiä Chrissy ilmoittaa hänen raskautensa takaisin marraskuussa 2017. Malli jakaa videon paljaasta vatsaansa, kun taas Luna huomautti ja sanoi “vauva”.

se on john’s!

Chrissy teigenin (@chrissyteigen) jakama viesti

Teigen on pumpattu erityisesti, että toinen lapsi on poika. “Olen niin innoissani, koska Lunan tällainen isä tyttö, ja he sanovat, että pojat vain rakastavat äitiään. Olen jo miettinyt, miten en pidä hänen tyttöystävänsä. En voi uskoa sitä, se on hullua “, hän kertoi Tänään näytä tammikuussa.

RELATED: John Legend ajattelee esittelemällä Lunan vauvojen Brotherille voi olla ongelma

Ja vaikka näyttää siltä, ​​että hän sai kaiken selville vauvan Lunan kanssa, Teigen varoittaa olemaan sanoa, ettei hän ole asiantuntija äiti. “Olen edelleen isäntänä muita ihmisiä neuvoa koko ajan, erityisesti kahden lapsen kanssa”, hän kertoi Leikkaus. “Se on jotain, josta olen todella utelias nyt – miten käsitellä ensimmäistäsi, kun sinulla on toinen tuleminen, varsinkin kun he ovat niin nuoria.”

Olemme varmoja, että hän hahmottaa sen hetkessä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map