Chris Prattin innostava neuvonta taistelevien toimijoiden kanssa tekee sinusta rakastat häntä vieläkin enemmän

Chris Pratt on yksi Hollywoodin menestyneimmistä näyttelijöistä juuri nyt, mutta se ei ole aina ollut näin. Ennen kuin hän näytteli soittajina Galaksin Vartijat ja Jurassic Park, hän oli nuori, kamppaileva näyttelijä, joka teki kaikkensa, jotta hän pystyi tekemään suurta taukoa. Nopeasti eteenpäin viisitoista vuotta ja Pratt on edelleen intohimoinen hänen tekemästään työstä erittäin kiitollinen siitä, kuinka kaukana hän on tullut. 

Aikaisemmin tänä aamuna näyttelijä otti Instagram-tiliinsä pohtimaan uransa ja tarjosi joitakin innostavia neuvoja pyrkiville toimijoille. “Se on 3:20. Sain piristyä töihin kello 6:45 eilen. En ole hyvä matematiikan kanssa, varsinkin kun olen ollut noin 61 tuntia, mutta luulen, että olen ollut yli 77 tuntia, “hän ajatteli Atlanta-moottoritien valokuvan rinnalla. Galaxy 2 tänä aamuna ja ammuttiin koko päivän matkustajille ja juuri nyt kääritty noin 144 tuntia myöhemmin … Palaan noin kahdeksan tuntia tekemään enemmän. Teen mitä rakastan. Se ei mielestäni toimi. Vaikka se onkaan. ”

Kaikkien onnistuneiden projektiensa ja pitkien tuntiensa jälkeen hän nauttii työstä yhtä paljon kuin hän teki, kun hän aloitti matkansa Hollywoodissa. “Minulla on hauskaa. Olen voittamassa iloa ja kiitollisuutta. Minusta tuntui siltä, ​​että lähetin tämän sanomaan kenellekään, joka on haaveillut unelmasi … Viisitoista vuotta sitten tunsin samanlaisen intohimon, jonka tunnen tänään, mutta minulla oli hyvin vähän tilaisuutta “, hän kirjoitti.” Minun oli pakko houkutella kovaa ja nälkäistä. Minun piti syödä sardiineja ja selvittää, miten saada kaasun rahaa. Ja minulla ei koskaan ollut suunnitelmaa B. En koskaan lopettanut uskoa. Koskaan. Älä anna periksi. Levitä vakiopaine niin kauan kuin se kestää. Se rikkoo ennen kuin teet. Hae se.” 

SAMANKALTAISET Kuuntele Anna Faris haastattelu Aviomies Chris Prattin näytön ystävä Jennifer Lawrence

Se on 3:20. Sain piristyä töihin kello 6:45 eilen. En ole hyvä matematiikassa, varsinkin kun olen ollut noin 61 tuntia, mutta luulen, että olen ollut yli 77 tuntia. Tein pöydän lukemisen Guardians of the Galaxy 2: lle tänä aamuna ja ammuttiin sitten koko päivän matkustajille ja juuri nyt kääritty noin 144 tuntia myöhemmin. Ihanaa molemmat elokuvat, jotka ammutaan takaisin selälle, ammutaan Atlantassa Pinewood-studiossa. Meillä on paras miehistö. Yhteensä rock tähteä täynnä aasit. Ja tavaraa, jonka ammutamme. Jumalani. En voi odottaa sinua näkemään sen. Menen takaisin noin kahdeksan tuntia tekemään enemmän. Teen mitä rakastan. Se ei mielestäni toimi. Vaikka se onkin. Minulla on hauskaa. Olen voittamassa iloa ja kiitollisuutta. Minusta tuntui siltä, ​​että lähetit tämän sanomaan kenellekään, joka etsii unelmasi … Viisitoista vuotta sitten tunsin saman tunteen, jota minulla oli tänään, mutta minulla oli hyvin vähän tilaisuutta. Minun täytyi houkutella kovaa ja mennä nälkäiseksi. Minun piti syödä sardiineja ja selvittää, miten saada kaasun rahaa. Ja minulla ei koskaan ollut suunnitelmaa B. En koskaan lopettanut uskoa. Koskaan. Älä anna periksi. Levitä vakiopaine niin kauan kuin se kestää. Se rikkoo ennen kuin teet. Hae se.

Kuva, jonka lähettäjä chris pratt (@prattprattpratt) on

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 31 = 36

map