Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger viihtyvät ylös sunnuntain kirkossa

Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger ovat olleet jo noin kaksi kuukautta. Niissä lyhyessä ajassa he ovat lähteneet piknik-retkille, jäätelö kulkee Prattin pojan Jackin kanssa ja on luultavasti tehnyt koko illallisen ja elokuvan koettelemuksen useaan otteeseen.

Tänä viikonloppuna uusi pari päätti tuoda esiin kirkon päivämäärän Los Angelesiin. Pratt ja Schwarzenegger valokuvasivat poistumasta palvelusta näyttäen täysin mukavalta toistensa kanssa, kävelivät vierekkäin sunnuntain paras. 

Chris Pratt Katherine Schwarzenegger
SplashNews.com

 
Katherine piti sen rennonaisessa farkkutakissa, joka oli kerrostettu raidansuuntaan maxi-mekaan, syvällä V: llä, kun taas Chris piti mustat napit ja tummat farkut. 

Nykyään Hollywoodissa näyttää siltä, ​​että kirkko on paikka, jossa parit ottavat suhteensa seuraavalle tasolle tai jotain hengellistä ohjausta, kun ajat karkeasti, ehkä? Ottakaa esim. Jelena, kun pariskunta toipui kesän kuumana toisena keväänä, he osallistuivat seurakuntaan melko muutaman kerran. Myös Kourtney Kardashian ja hänen beau, Younes Bendijama, ovat faneja kirkon päivämääristä.

Schwarzeneggerin kuuluisasta äidistä Maria Shriver perustettiin kesäkuussa Prattille ja Schwarzeneggerille, ja heidän suhteensa on tullut vakavammaksi kesän edetessä. “He viettävät päivittäin yhdessä ja Katherine on tavannut Jackin useita kertoja”, kertoi lähde Ihmiset. “He näyttävät olevan vakavampia.” 

Näyttelijän suhde Katherineen on hänen ensimmäinen, kun hän jakautuu Anna Farisin kanssa viime elokuussa. Faris on myös siirtynyt elokuvateatterin Michael Barrettin kanssa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − = 52

map