Chris ja Liam Hemsworthin Hilarious Instagram Bro-Feud Rages On

Jos Hemsworth-veljesten veljeksistä löytyy runsaasti (tietenkin hyvän näköisen jälkeen), se on huumorintaju. Todistavat, että vaikka he ovat faneja ja onnea, he ovat edelleen vain veljiä, Chris Hemsworth, 32 ja Liam Hemsworth, 25, ovat alkaneet hurmaavan Instagram-petoksen. Nyt kuka ei rakasta jotain hyväsydämystä veljestä?

Aiemmin tällä viikolla vanhempi Bro Chris lähetti kuva Instagramista Liamin joulukuun kannesta Miesten terveys, jonka hän kirjoitteli mustalla musteella, antaen Liamille jättiläiset korvat, unibrow ja villi piikikäs hiusleikkaus.

@Liam Hemsworth

Kuva, jonka kirjoitti Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Liam ampui takaisin muutaman päivän kuluttua lähettämällä kuvan Chrisin joulukuun kannesta Vanity Fair, jota hän kaavasi punaisella merkinnällä. Hän lahjoitti Thor tähti jättimäisen Afron kanssa, ohjaustangon viikset ja kauhean näköinen puksi.

“Todella hieno peite! @ Chrishemsworth”, hän kirjoitti hänen kuvituksensa rinnalla.

Todella loistava peite! @Chris Hemsworth

Liam Hemsworthin (@liamhemsworth) kuva lähetetty

Taistelu alkoi lokakuussa, kun Liam lähetti Instagram-kuvan koirastaan, joka pureskelee Thorin toimintaa. “Taniin suosikki pureskelun lelu # Päiväpäivänä” hän kuvailee kuvan haurastetun nuken koiran suussa:

Taniin suosikki pureskelun lelu. #Thorsday

Liam Hemsworthin (@liamhemsworth) kuva lähetetty

Eli näyttää siltä, ​​että pallo on jälleen Chrisin tuomioistuimessa. Emme voi odottaa, miten hän kiusaa pienen brosensa seuraavaksi!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 − 15 =

map