Chris Hardwickin ex-tyttöystävän osuudet seksuaalisen hyväksikäytön tarina

Henkisen ensimmäisen persoonan essee keskikokoinen julkaistiin torstaina, näyttelijä Chloe Dykstra kertoi häiritsevästä suhteesta nimeämätön ex-poikaystävä. 29-vuotias yksityiskohtainen “pitkäaikainen” väärinkäyttö, mukaan lukien seksuaalinen väkivalta. Lisäksi hän väittää, että hän rajoitti häntä menemästä yöllä tai ylläpitämään ystävyyttä miesten kanssa; hän ei myöskään saa juoda alkoholia, koska hän oli raitti.

Ranskalevyiset lasit: tunnustus “ranskalainen lasit: tunnustus” teki nopeasti sosiaalisen median kierrokset. Monet epäilivät, että nimetty poikaystävä oli Chris Hardwick, 46. Dykstra ja Hardwick kolme vuotta ennen jakamistaan ​​vuonna 2014. Kun heidän suhteensa , Hardwickin naimisissa oleva malli ja Lydia Hearst vuonna 2016.

Dykstra kuvailee vain väärinkäyttäjää 20 vuotta vanhempana ja voimakkaana podcasterina pääjohtajaan – Bill, joka karkeasti sopii Hardwickille, joka on 17 vuotta vanhempi kuin näyttelijä ja perusti Nerdist-podcastin, jonka hän myöhemmin rakensi mediamessuille, Legendary Entertainment vuonna 2012. Hänen sopimuksensa päättyi vuonna 2017.

Pian sen jälkeen, kun hänen nimensä oli kasvanut epäiltynä väärinkäyttäjänä, Hardwickia pantiin Nerdist-verkkosivustolta Legendary Entertainmentin mukaan Hollywood Reporter. 

“Chris Hardwickillä ei ollut operatiivista osallistumista Nerdistin kanssa kahden vuoden ajan ennen sopimuksensa umpeutumista joulukuussa 2017”, lukee Legendary Entertainmentin laillisen edustajan julkilausuma perjantaina. “Hänellä ei ole enää yhtään jäsenyyttä Legendary Digital Networksin kanssa. Yhtiö on poistanut kaikki viittaukset Mr. Hardwickiin, vaikka alkuperäisen Nerdistin perustajaksi olisi odotettavissa lisätutkimuksia.”

VIDEO: Chris Hardwickin viitteet poistettu Nerdist-verkkosivustosta mahdollisten seksuaalisten väkivaltaisten väitteiden keskellä

Hardwick ei ole vielä kommentoinut väitteitä; edustajat isännälle eivät ole palanneet InStyle n pyyntö kommentoida.

RELATED: Harvey Weinsteinin isoisäkuva ei ole kaveria

Hardwick on myös järjestänyt niin suosittuja esityksiä kuin @hän yö Chris Hardwickin kanssa Comedy Centralissa, Seinä NBC: ssä sekä a Walking Dead jälkeen-show AMC kutsutaan Talking Dead.

Hänen syvästi henkilökohtaisessa esseessään Dykstra kirjoitti suhteen vaikutuksesta. “Olen yleensä lopettanut puhumisen, ellei hänelle puhuttu, ajaen elämän läpi kuin haamu”, hän sanoi. “Yritän nukkua mahdollisimman myöhään, joten päiväni ovat lyhyemmät, lopetin musiikin kuuntelemisen kokonaan, minä lopetin olemisen, olin ex-henkilö.”

Hän lähetti myös perjantaina kiitokset lukijoille heidän tukemisestaan: “Olen hiljaa lähettänyt artikkelin tänään, jota ei ole listattu Mediaan”, hän kirjoitti. “Se selkeästi teki kierrokset, olen hämmästynyt ja haluan kiittää teitä kaikesta tuesta ja ystävällisistä sanoista – ne tarkoittavat niin paljon minua. Voin viedä jonkin aikaa internetistä, tiedä, että tuenne tarkoittaa kaikkea minua .”

Joillakin rahoittajilla on kerrotaan, että ne ovat kaukana Nerdist-brändistä. Kirjoittaja Scott Weinberg tweetoi: “Nykyään en enää kirjoita @nerdistille. Toimitus on aivan loistava, mutta en halua työni tai nimeni liittyvän millään tavoin Chris Hardwickin kanssa.”

Lisätty Donna Dickens, “Joku, joka kirjoittaa Nerdistille, haluaisin vain sanoa … Chris Hardwick on roskakori ja uskon naisiin.” 

Nerdist-päätoimittaja Rachel Heine kuulosti myös kirjoittaen: “Uskon naisiin, uskon kaikki väärinkäytön uhrit, tämä ei ole Nerdista, jota ihmeellinen tiimiimme on rakennettu, ja minä olen syvätty kaikesta tästä. kaikille, jotka sitä tarvitsevat tänään. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 − = 25

map