Chris Evansin Tween Co-Star sai hänet koskettamaan tanssia televisiossa

Chris Evans on mies, joka voi tehdä molempia. Ulkonäön aikana Ellen DeGeneres Show Maanantaina Kapteeni Amerikka hunk paljasti, että vanquishing bad guys ei ole ainoa temppu hän on hänen hihat. Kuten käy ilmi, Evans on myös miellyttävän kevyt jaloilleen.

Näyttelijä vieraili talk show -ohjelmassa 10-vuotiaan tähtien kanssa Lahjakas, McKenna Grace, joka antoi sen luistaa, että Evans oli luvannut hänelle napata tanssia yhden päivän. Kyllä, lue tämä oikein: Chris Evans voi napata tanssia.

“Ehkä tänään on päivä, miksi et nappaa tanssia kaikille?” DeGeneres ehdotti.

“Älä anna sinua, jos et halua, mutta se olisi mahtavaa!” Grace lisäsi, kasvattaen koiran koiran silmät.

Evansilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin hyväksyä. Selvästi, 35-vuotias nousi ja kohteli väkijoukkoa hieman pehmeää kenkää.

“Se on kaikki mitä saat”, hän ilmoitti palaamassa istuimellean Gracen vieressä. “No, se oli tarpeeksi, vähän pitkä matka kanssasi”, DeGeneres vitsaili.

Grace vahvisti myös sen, mitä olemme aina epäillä, että Evans ei ole vain hieno ihminen, mutta hän on myös hauskaa. “Se oli niin hauskaa, lauloimme ja tansimme aina”, hän muistelee aikansa yhdessä filmisoidessaan tulevaa elokuvaansa. “Hän on niin mukava, hänellä on sellainen sydän.”

“Minä maksan hänelle, se ei ole iso juttu”, Evans vastasi hymyillen.

SAMANKALTAISET Kapteeni Amerikka‘s Hunky Chris Evans miten hän valitsee roolit: “En yritä tehdä mitään perustuen siihen, mitä muut ihmiset ajattelevat minusta”

Katso Evansin suorituskykyä ja muuta yllä olevaa videota. Lahjakas osuu teattereihin 12. huhtikuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map