Chris Evans kilpailee partaansa Captain America -elokuvasta

Sano se ei ole niin! Näyttää siltä, ​​että seuraavan kerran kun näet Chris Evansin, hän näyttää hieman erilaiselta. Näyttelijä ilmoitti tiistaina, että hän on raivonut pois hänen loistavan partonsa roolistaan Kapteeni Amerikka, ja on sanomattakin selvää, että olemme vain hieman pettyneet näkemään sen menevän.

RELATED: Here’s What Goes Down Kun Chris Evans haastaa Jimmy Fallonin peliin Flip Cupiin

“Hyvä parta, meillä oli hyvä juoksu, mutta täältä minä jätän sinut, kiitos Bostonin talvesta minun kanssani, kaipaan sinua jo # Cap3Begins”, tweetti Evans. Ja vaikka maailma on surussa hänen seksikäs partaansa menettämisen vuoksi, on turvallista sanoa, että Evans näyttää hyvältä riippumatta siitä. Hän ei ole vielä tehnyt puhdasta säilynyttä debyyttinsä, mutta odotamme hengähdyksissä, kunnes hän tekee. Samaan aikaan, kun nähdään kuinka tämä on susi-vapaiden kasvien kausi, emme voi odottaa, mistä parrakasta herra pinta ei ole kasvojen hiukset seuraavaksi.

KUVAT: 11 Celebrity Lumbersexuals Rakastamme

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 − = 42

map