Ei ole paljon pahempaa kuin löytää jotain epämiellyttävää sosiaalisen median avulla, varsinkin jos sitä olisi voitu välttää. Tällainen tapaus oli Chloë Grace Moretzille, kun se tuli markkinoille uuden animoitavan elokuvan ympärillä, Punainen kengät ja 7 kääpiötä.

Näyttelijä ilmaisee tulevansa päähenkilön Lumikki parodia elokuva ja hänet oli tietoinen elokuvan julisteen ja mukana mainostaulut samaan aikaan kuin yleisö. Kuvioissa ohuen ja korkean sankaritar on kuvattu curvierin vieressä ja lyhyempi versio itsestään, jossa on vihje: “Entä jos Snow White ei enää ole kaunista ja seitsemän kääpiötä ei ole niin lyhyt?”

Malli Tess Holliday lähetti mainoksen Twitterissä kysymyksiin. “Kuinka tämä koko markkinointitiimi hyväksyi?” hän kysyi. “Miksi on hyvä kertoa, että nuoret lapset ovat rasvaisia? Ruma? @ ChloeGMoretz.”

Moretz – selvästi järkyttynyt ja täysin tyytymätön viestiin – vastasi Twitterissä.

“Olen nyt täysin tarkistanut [markkinointi] varten Punaiset kengät, Olen yhtä kauhistunut ja vihainen kuin kaikki muutkin, “tähden ensimmäinen tweeta luki.” Minua tai ryhmäni ei hyväksynyt tätä. “

Hän lopetti anteeksipyyntönsä: “Olen pahoillani rikoksesta, joka oli luomiimman valvonnan ulkopuolella”.

Elokuva antaa spin klassiselle satuun, jossa seitsemän prinssiä etsii parin maagisia punaisia ​​kenkiä, jotka nostavat loitsuja, joka teki heistä kääpiöitä. Heidän etsinnän avulla heidät löytävät Snow White, joka myös kertoo kenkien muutosvoimista, jotka kääntävät hänet mainoksiin entistä pienten ja halukkaiden naisten joukkoon. Olettamus itsessään kuulostaa mahdollisesti ongelmalliselta, mutta meidän täytyy nähdä se oppia lisää tekemään arviointia.

Lopulta elokuvan tuottajat vetivät markkinointikampanjan keskiviikkona. “Teatrisen elokuvateatterin tuottajana Red Shoes ja 7 kääpiötä, nyt tuotantoa, Locus Corporation haluaa pyytää anteeksi markkinointikampanjansa ensimmäisistä elementeistä (Cannesin mainostaulun ja perävaunun muodossa), jonka ymmärrämme, on ollut päinvastainen vaikutus siihen tarkoitukseen “, tuottaja Sujin Hwang kertoi CNN: lle.

“Tämä mainoskampanja on lopetettu. Elokuvamme, perhekomedia, tuo mukanaan sanoman, joka on tarkoitettu haastamaan yhteiskunnallisiin fyysisen kauneuden standardeihin liittyvät sosiaaliset ennakkoluulot korostamalla sisäisen kauneuden merkitystä”, lausunto jatkuu. “Arvostamme ja olemme kiitollisia rakentavasta arvostelusta niille, jotka tuottivat tämän huomionne.”

RELATED: Chloë Grace Moretz leikkautti hiuksia vielä lyhyemmäksi

Punainen kengät ja 7 kääpiötä on tällä hetkellä jälkituotannossa ilman vahvistettua julkaisupäivää.