Chloë Grace Moretz haluaa tämän elokuvan hänen menneisyydestään “Go Away”

Chloë Grace Moretz tukee täysin #MeToo-liikkeitä, eikä halua etsiä valoa seksuaalisen häirinnän keskusteluihin. Siksi hänen yhteytensä hämmästytti koomikko Louis C.K. on monimutkaista.

21-vuotias näyttelijä tähditti pitkin Louie näyttelijä Rakastan sinua isi, jonka hän ohjasi, kirjoitti ja rahoitti. Mutta kun New Yorkin ajat marraskuussa ilmeni, että viisi naista syytti C.K. seksuaalisen häirinnän, jakelijan The Orchard poistanut elokuvan sen kokoonpanosta huolimatta siitä, että se aloitti 5 miljoonan dollarin liiketoimen.

Chloe Grace Moretz
Rich Polk / Getty Images

Välittömästi skandaalin jälkeen Moretz sanoi, että hän “ei hyväksy seksuaalista käyttäytymistä” ja “ei edistä elokuvaa”. Ja nyt hän kaksinkertaistaa hänen asenne.

Uudessa Ajat haastattelu, Moretz vastasi raportteihin, joiden mukaan C.K. haluaa jälleen ostaa elokuvien oikeudet toivomalla sen julkaisemisen. (Huomaa, että juoni kääntyi 17-vuotiaan ja 68-vuotiaan suhteen ympärille ja sisältää sekoituspaikan plus vitsejä raiskauksesta ja seksuaalisesta häirinnästä.)

Kysyi onko vai ei Rakastan sinua isi pitäisi vapautua, Moretz vastasi: “Ei, en usko, että sen pitäisi olla.”

“Mielestäni sen pitäisi vain mennä pois, rehellisesti,” hän jatkoi. “Minusta ei ole aikaa, että heillä olisi ääni juuri nyt.”

RELATED: Kun Will Fat sopii Mene Blackfacein suuntaan?

“Tietenkin on tuhoisa laittaa aikaa projektiin, ja se katoaa. Mutta samaan aikaan tämä liike on niin voimakas ja niin progressiivinen, että olen iloinen voidessani olla yhteydessä kaikkiin ihmisiin ja nähdä suuria muutoksia teollisuudessa, mikä on mielestäni hyvin, todella todellinen “, Moretz päätteli.

Tammikuussa hän viittasi omalla #MeToo-tarinallaan, mutta mieluummin puhui suuresta liikkeestä. “Voisin yhdistää ja puhua kokemuksistani, mutta mielestäni on tärkeämpää puhua koko liikkeestä kokonaisuutena”, hän kertoi lajike Sundance-elokuvajuhlilla. “Olen yksi satoja tuhansia naisia ​​niin monissa eri teollisuudenaloissa, joilla on tarina … Se, että se on keskustelu ja kysymys on monumentaalinen, ja mielestäni sitä ei pidä katsoa ohitse tai katsella.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − = 19

map