Milloin tuoksukampanja on enemmän kuin vain tuoksukampanja? Kun Charlize Theron antaa meille elämä tarjoamalla yhtä suuria määriä naisvaltaisuutta ja glamouria samalla kun Diorin ikoninen J’adore-tuoksu etenee. Hän on ollut tuoksun kasvot jo lähes vuosikymmenen ajan, ja hän on esiintynyt useissa kampanjoissa, mutta tämä voi olla vain suosikkimme. Jean-Baptiste Mondinon laukaus, paikka päätyy vahvistamalla “me olemme kullan” tagline, ja Theron ilmentää jasmini-, cedri- ja päärynä-muistiinpanojen dynaamista luontoa erottuva aavikon taustalla.

RELATED: Charlize Theron hyväksyy hänen MTV-elokuvapalkintonsa “For all the Furiosas Out There”

“J’adoren nainen on monipuolinen, hänellä on tyylikkyyttä ja on rohkea”, Theron kertoo Tyylissä yksinomaan. “Haluan ajatella, että naisena, tunnustan omat voimavarani ja nämä auttavat minua tuntemaan itseni kauniiksi päivittäin. Näin olen aina kehittänyt J’adoren naisen antamalla parhaani itsestäni ja toivoen, että tulkini on mahdollisimman selkeä muille naisille. ” Tehtävä suoritettu.

Charlize Theron - Embed
Diorin hyvä

Voimakas, luottava tunnelma Theron luovuttaa on ehdottomasti tarttuva, ja täiden väliin tähti otti hetken muotoutuakseen kokemuksiinsa ja innoittaneiden naisten kanssa, jotka halusivat rikkoa tämän lasikaton. “Naisena, minulla oli onni olla vahva naisartisti elämässäni: äitini”, hän lisää. “Varhaisimmasta lapsuudestaan ​​hän opetti minua olemaan itseluottamusta, eikä pelätä.” Voit pelata alla olevaa videota katsomaan Theronin vahaa poetikkoa naisista, jotka ottavat seisomaan maailmassa – käytämme tätä melko paljon päivittäisenä pep-keskusteluna täältä ulos.

RELATED: Miten Charlize Theron ja enemmän innoittivat oppilaita WE-päivän konsertissa