Charlize Theron ei tiennyt mitä hänen Red Hot Oscars Dress näyttää kuin viikkoon asti

Vaikka jotkut näyttelijät haluavat nauttimaan loputtomista muotivaihtoehdoista, jotka syntyvät osallistumasta Oscar-ohjelmaan, Mad Max: Fury Road tähti Charlize Theron antoi hänen stylistilleen Leslie Fremarin täydellisen kontrollin hänen Dior-pukuunsa tänä vuonna. “Charlize oli hullu kuvaamisen Berliinissä, ja hän oli kuin:” Rehellisesti luotan sinuun ja olen todella kiireinen “, muistelee Fremar. “Esitin viime viikolla hänen pukeutumisensa kanssa, ja se oli ensimmäinen kerta, kun hän jopa näki sen.”

Theron ei ollut koskaan kulunut punaiseksi ennen suurta palkintoa, ja hän oli hieman yllättynyt hänen stylistin värivalinnastaan. “Kaikki mitä hän voisi sanoa oli” Todella? “,” Nauraa. Silti se ei pysäyttänyt näyttelijää näyttämästä kuin punaisen maton kokonainen pudotus. “Ajattelin, että punainen voisi olla todella seksikäs ja naisellinen”, sanoo Fremar. “Se on todella luotettava prosessi, ja yhteistyö meistä molemmista, joten hän sai sen.”

RELATED: Jewel Tones Erotteli 2016 Oscar Red Carpet

Fremar täydentää ulkoasua tuulella timantilla peitetyllä Harry Winston kaulakorulla, joka sopi huopaansa. “Se laski täydelliseen paikkaan”, hän sanoo. “Me myös vetäimme hiuksensa ylös, niin että voisit olla kaulan pituus ja kuinka hän on patsaan. En voi ottaa luottoa, koska en ole synnyttänyt häntä, mutta hän näyttää hämmästyttäväksi.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 41

map