Channing Tatum heitti erittäin mönkijällisen BBQ: n Magic-Mike-live-tanssijoille

Channing Tatum on osoittautunut varsin hämmästyttäväksi pomoksi.

Näyttelijä ja hänen vaimonsa Jenna Dewan Tatum heittivät hauskoista BBQ: tä Magic Mike Live tanssijoita ja heidän perheitään Las Vegasin ylpeillä 5 miljoonan dollarin Airbnbilla tällä viikolla, ja siellä oli tietenkin paljon pullistuvia lihaksia. Tatum otti Instagramiin jakamaan useita kuvia tapahtumasta, mukaan lukien snap featuring star-parin 3-vuotias tytär Everly ja koko ryhmä.

“Kiitos @airbnb upeasta avaruudesta, täällä Vegasissa perheeni kanssa”, hän kuvailee kuvaa. “Meillä on ollut hullu, ei aikataulua ilman Magic Magic -elokuvaa”, ja oli mahtavaa ottaa päivä koko tiimineen ja rentoutua. “

Kiitos @airbnb upeasta avaruudesta, täällä Vegasissa perheeni kanssa. Olemme olleet hullu, ei päiviä aikataulusta, joka laati Magic Magic -elokuvan y’allille ja oli mahtavaa ottaa päivä koko joukkueen kanssa ja rentoutua.

Channing Tatumin (@channingtatum) yhteinen viesti

• �� Perhe-BBQ �� • Ihmeellinen päiväpäivä Tatumilla @magicmikelive familla! Puuttuvat @ espinosa22 ja @lyndsayhailey! Rakasta näitä ihmisiä! ��: @heyhihellooooooo • • #vegas @hardrockhotellv #thurday #magicmike #photo #photography #blackandwhite #dancers #dancers #happy #instamood #instagood #revolution #family #mml #menofmml

David Terryn (@itsdavidterry) yhteinen viesti

Everly ja Alba ��

Ryan Carlsonin (@thereal_rugburnn) yhteinen viesti

Grilli ei vain herkutteli ruokaa takapihan parissa, mutta otti myös täyden hyödyn kodin upeasta uima-altaasta ja rentoutui ystävällisellä jalkapallopelillä.

Tatum kirjoitti sen jälkeen mieheni kanssa maanantaina! “Tatum kirjoitti vieressä” gramman hänestä, joka heitti pallon ympäri.

Saan sen jälkeen minun kavereillani maanantaina!!

Channing Tatumin (@channingtatum) yhteinen viesti

Oppiminen kuinka heittää pojille @channingtatum @jeremydenzel @_jessemorales kiitos oppitunnille

Sebastian Dino Gonzalezin (@dinojan) yhteinen viesti

VIDEO: Channing Tatum ja Jenna Dewan Tatumin lyhyet parit hetket

 

Live-vaiheversio perustuu hitteihin Tatum-fronted-elokuvaan Magic Mike ja Magic Mike XXL, ja on tällä hetkellä Sin Cityn esikatselussa.

RELATED: Channing Tatum ja Jenna Dewan Tatum Jaa seksikkäitä hetkiä rannalla

Yksi asia on varma: Vegasin ehdottomasti sai paljon lämpimämpää.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map