Catt Sadler vastaa hänen ja Jason Kennedyn välisen palkkakehityksen puolustamiseen

Catt Sadler seisoo hänen alkuperäisen väitteensä mukaan, että hänen ja Jason Kennedyn, hänen E! yhteistyössä isäntä.

TV-persoona poistui verkosta joulukuussa oppimisen jälkeen ja E! vastasi hänen lähtöään pitämällä palkkoja, jotka he maksavat työntekijöilleen.

“Täällä on paljon vääriin tietoihin”, Frances Berwick, NBCUniversal Cable Entertainmentin Lifestyle Networksin toimitusjohtaja, kertoi toimittajille aiemmin tällä viikolla. Berwick selitti, että E !:n mukaan Sadler ja Kennedy olivat “erilaiset roolit ja siksi erilaiset palkat”. Hän sanoi: “Toivotamme Cattin hyvin, mutta toivon, että tämä asettaa ennätyksen suoraan tähän.”

Nyt Sadler jakaa ajatuksiaan E: n kannalla haastattelussa Hollywood Reporter julkaistu keskiviikkona. “Kokemukseni, turhautuminen ja erimielisyyteni perustuivat Jason Kennedyyn ja itseni omenoiksi omenoiksi. Menimme verkkoon samaan aikaan ja teimme samanlaisia ​​töitä “, hän sanoi ja reagoi myös Kennedyn vaimon Lauren Scruggs Kennedyn blogin blogikirjoitukseen, jossa hän kertoi, että hän maksoi vähemmän rahaa kuin kaksi naispuolista isäntäinsä. Hollywood Reporter huomauttaa Giuliana Rancic ja Maria Menounos.

“Jotta ihmiset voisivat käyttää väitettä siitä, että Giuliana teki jonkin verran enemmän kuin Jason, vertailu ei toimi. He ovat omenoita ja appelsiineja. Hän liittyi hänen edelliseen, hän toimi päätoimittajana, hänellä oli useita näytteitä verkossa, hän lisäsi. “Ainoa tarina, josta voin kertoa, on minun totuus ja totuus puhuu puolestaan.”

RELATED: 7 naista, jotka taistelivat palkkatasolle ja voitti

Sadler oli myös samaa mieltä siitä, mikä on ollut katsella Hollywood-tähtiä, kuten Debra Messing, Natalie Portman ja Eva Longoria. He tekivät niin E!: N kattavuuden aikana 2018 Golden Globes.

“Nämä ovat naisia, jotka ovat katsoneet E! ja olen haastatellut minua jo vuosia. Nähdäkseni heitä orgaanisesti puolustukseni tulossa oli todella koskettavaa “, hän kertoi Hollywood Reporter. “Tämä ei ole yksinkertaisesti alipalkan tapahtuva, kyseessä on kahden samankaltaisen tasa-arvoisen verkon välinen ristiriitaisuus.”

Myös muut tähdet ovat tavoitelleet häntä.

“Jennifer Lawrence on tullut minun ystäväni – todella, minun sankarini. Kauan ennen omia kokemuksiani, hänen äänensä on ollut voimallinen ja olen aina ihailtu. Jotta hänestä olisi kulmassaan vaikea sanoa, on rehellinen “, hän sanoi. “Olivia Munn on ystäväni ja hän on peloton ja voimakas ja ei anteeksi. Olen oppinut näistä naisista juuri nyt. “

RELATED: Catt Sadler reagoi olemalla aihe Golden Globesissa

Sadler selitti, että hän on parhaillaan keskustelemassa “voimakkaiden naisten kanssa korkeissa paikoissa”, jotta näkee, mitä seuraavaksi – hän haluaa keskittyä tarinoihin, jotka “herättävät muutosta” – ja paljastivat myös sen, mitä hänen poikansa ajattelivat tilannetta. Hän kertoi ensin vanhemmalle pojalleen, joka on 16.

“Kerroin hänelle hyvin selkeästi, miksi en voi jäädä ja miksi päätän lähteä, jos työntäjä työntyi. Hänen välittömän vastauksensa oli: “Se ei ole reilua. Se ei ole järkeä. “Hän saa sen. He molemmat saavat sen. Lapseni ovat hämmästyttäviä ja tukevat, “hän sanoi. “He ovat suurimpia pikkupurtavaa. He kertoivat minulle: “Äiti, ole rohkea, sinulla on tämä.” He tietävät lyhyen aikavälin uhrauksen ja olemme tekemässä muutamia muutoksia elämäntapamme vain olla turvallisia ja he ymmärtävät. He ovat minua kaiken. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 9 = 1

map