Catch the Wave: Kuinka saada Anh Co Tranin tavaramerkki elävään tekstuuriin

Tosiseikka: Anh Co Tranin allekirjoitus live-aalto on niin suosittu, että julkkis hairstylistinen on tavaramerkki. Vaikutus on sellainen, jonka olet luultavasti kiinnittänyt Pinterest-hiustuotekorttisi päälle tai kaksoisnapsautettu Instagramissa, ja sen hajoamaton, koskettaa ulkonäkö houkuttelee viileät tytöt kaikkialla — myös Emily Ratajkowski, joka sattui varmaan Ben Affleckin “cool tyttö “rakkaus kiinnostaa Poissa Girl.

Tranin viimeisimmän New York Cityn matkan aikana otimme hänet Roomassa K Salonissa selvittämään hänen salaisuutensa luomaan täydellisen elävän ulkonäön. Aloittelijoille kiinteä purkautuminen on välttämätöntä. “Puskuroin hiukset Oriben Balm D’Orilla ($ 43; oribe.com), mikä helpottaa ja suojaa lämpöä”, hän kertoo Tyylissä. “Riippuen hiusten rakenne ja tiheys, olen karkea kuiva hiukset missä tahansa 20-100 prosenttia kuivaa, ja kun se on valmis, olen tasoittaa hiukset käyttäen karja harjalla pyöreä harjalla.”

Ranteiden liikkeitä, jotka haastoivat Hermionen Grangerin hölynpölyä, pro hairstylisteri osoitti menetelmän hänen asiakkaalleen Rachel Abzugille, kun katselemme tarkkaan ja otimme yksityiskohtaisia ​​muistiinpanoja, ja me erityisesti rakastamme kuinka vaivaton tekstuuri näyttäisi tuovan esiin kalpean kullan kohokohdat, jotka on kehittänyt Tranin liikekumppani Johnny Ramirez. Pidä lukemassa nähdäkseen Tranin työn toiminnassa ja selvitäksesi tarkasti, miten naulata kotona!

RELATED: Anh Co Tranin Genius-menetelmän leikkaaminen split-päähän

anh Co Tran
Sarah Balch InStyle.comille

Kun hiukset ovat täysin kuivia ja sileitä, irrota hiukset korvalle ja korvaan poispäin etu- ja takaosa-alueelta ja nosta hiusrautaasi. “Aloittamalla sivuilla ja työskentelemällä alhaalta ylöspäin, hiukan horisontaalisia osia ja käyristelemään kasvot kohti”, hän kertoo meille. “Vaihtoehtoisesti seuraava osa poistuu kasvoista.” Pidä kääriä kumpikin alue vuorotellen suuntiin, jotta vältät muodostamasta tätä pelättyä makkaraa kiharaa ja varmista, että pudot pääset ulos.

RELATED: Kaunein Holiday Party kampaukset

anh Co Tran
Sarah Balch InStyle.comille

“Seuraa kaavaa ylöspäin, ja viimeinen osa käpristyi kasvoista”, hän sanoo. Kun Tran saavutti hiukset Rachelin pään takana, hän työskenteli horisontaalisissa osissa, vuorotellen jokaisen käpristyksen. “Jos joku on käpristynyt vasemmalle, seuraava kavennetaan oikein, ja seuraava osasi ylöspäin on vastakkainen.”

RELATED: Anh Co Tran antaa InStyle.com: n sivuston tuottajan huipulle

anh Co Tran
Sarah Balch InStyle.comille

Kun kaikki rengaspaikat olivat paikallaan, Tran kääntyi tyylinsä olennaiseen asemaansa. “Käytän muutama muu tuote hajottamaan aalto ja muotoilemaan hiukset riippuen hiustyypistä”, hän sanoo. “Käytä ensin seerumia, kuten Oribe’s Supershine tai Split End Mender (49 dollaria ja 46 dollaria, oribe.com) ja tee se keskimmäisestä akselista loppuun asti. Noudata tekstuuria kuten Oriben Apres Beach tai Dry Texture Spray (39 dollaria ja 42 dollaria; oribe.com) viimeistelemään ja muotoilemaan hiuksia kunnes elävä ulkonäkö on saavutettu. “

KUVAT: Must-Hair-työkalut helpottavat lomasi rutiiniasi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 − = 27

map