Carrie Underwood kommentit hedelmällisyydestä Jätä fanit jakamalla

Carrie Underwoodin fanit muodostavat sellaisen kuuluisan tukijärjestelmän, joka kokoontuu tähtien ympärillä aina, kun uutisjakso takaa sen. Tai vain siksi. Pohjimmiltaan he ratsastavat tai kuolevat.

He ovat tukeneet hänen uusia albumeitaan. He kannustivat häntä onnettomuuden jälkeen jätti hänet 40 silmukkaa. Ja he eivät näytä saada tarpeeksi perheen hetkiä aviomiehensä Mike Fisherin ja heidän 3-vuotiaan Poikansa Isaian kanssa.

Mutta tällä viikolla Underwood-fandom jätettiin jakamaan sen jälkeen, kun hän sai rehellisen tunteensa omasta hedelmällisyydestään ja perheen tulevaisuudesta.

Carrie lead
Frazer Harrison

“Olen 35-vuotias, joten olemme saattaneet jättää mahdollisuutemme isommalle perheelle”, Underwood kertoi Punainen kirja syyskuussa. “Puhumme aina adoptiosta ja tekemisestä, kun lapsi tai lapset ovat hieman vanhempia. Sillä välin olemme onnekkaita olla osa organisaatioita, jotka auttavat lapsia, koska juuri nyt keskitymme elämäämme auttaa niin monta lapset kuin mahdollista. “

Vaikka jotkut olivat onnellisia, hän oli niin avoin, toiset ottivat huomion ehdotukseen, että 35-vuotias tai vanhempi tarkoittaa, että et voi enää olla lapsia.

Kaikki eivät kuitenkaan sopineet.

RELATED: Carrie Underwood jakaa ensimmäisen kirkkaan kuvan kasvonsa jälkeen 40 pistemäärän jälkeen

On totta, että yli 35-vuotias lapsi ei ole aivan harvinaisuus Hollywoodissa, joten hänen kommenttinsa erottuvat joukosta.

New York Times jopa julkaisi äskettäin tehdyn tutkimuksen, joka osoitti, että ensimmäisen ikäisten äitien keski-ikä Amerikassa on noussut merkittävästi vuonna 2016 vuoteen 1980 verrattuna, ja tiedot osoittavat vanhempia uusia äitejä kuin ennen. Tiedot osoittivat myös, että uusien äitien keskimääräinen ikä vuonna 2016 on 26,3, vuoteen 1972 mennessä keski-ikä 21 (cue leuka pudota). 

Ehkä Underwoodin olisi lähdettävä tutkimuksesta. Kuka tietää, ehkä hän muuttaa mieltään. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − = 3

map