Carrie Bradshaw ja Mr. Big Are periaatteessa Instagram virallinen

Seurauksena oli kummallista tarinaa, joka oli miettikään, olisiko me menimme takaisin ajoissa vuoteen 2002, Sinkkuelämää draama on ollut kaikkien aikojen huippua.

Tekeekö Kim Cattrall, että Samantha kuolee? voida SATC 3 menestyä ilman N.Y.C. brunssi miehistön rohkein jäsen? Monet kysymykset ovat pyörtyneet, joista muutama myönteisiä vastauksia.

Mutta juuri kun ajattelimme kaiken toivon SATC Sarah Jessica Parker näytti meille valon.

Perjantaina Chris Noth (alias Mr. Big) jakoi hämmästyttävän takaiskuisen kuvan Stephen Colbertin #PuberMe Puerto Rico -hätätoimenpidehankkeesta. Grainy black-and-white-kuva näyttää nuoren (ja erittäin vakavan) Nothin tuijottaen etäisyyttä, pimeiden ja aallotettujen lukkojen verhon, joka putoaa hartioidensa ohitse.

“Hei @ asukas, niin iloinen, ettei minun tarvitse enää pestä sitä … Puerto Rico, pysykää vahvoina! Olemme kanssasi! #PuberMe #puertoricorelief “, näyttelijä kuvattu valokuvan.

RELATED: Kaikki mitä me tiedämme miksi Sukupuoli ja kaupunki 3 Peruttiin

Sitten jotain uskomatonta tapahtui – SJP (aka Carrie Bradshaw Nothin herra Bigille, joka koostui yhdestä ikonimäisimmistä pariskunnista nykyaikaisessa TV-historiassa) kommentoi hänen entistä (ja mahdollisesti tulevaa …).

Ja se ei ollut mikään kommentti – se oli täynnä rakkautta ja kiitosta miehelle, jolla hän jakaa monia kohtauksia vuosien varrella.

SJP and Chris Noth - LEAD
Hulton Archive / Getty

”Beeeeeautiful !!!!! Xx “, hän kirjoitti, ja sen myötä Carrie / Big-shipping -edustajat olivat oikeutettuja.

SJP and Chris Noth - 2
chrisnothofficial / Instagram
SJP and Chris Noth - 1
chrisnothofficial / Instagram

Emme saisi saada kolmasosaa Sinkkuelämää elokuva, mutta ainakin voimme levätä helposti tietäen, että Carrie ja Mr. Big rakkaus on (melkein) todellinen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 1 =

map