Carol Co-Stars Cate Blanchett ja Rooney Mara vievät Sweetest Trendin Golden Globeilla

Jätä se tämän kauden eturivin –joululaulu co-stars (puhumattakaan Golden Globe-ehdokkaista paras näyttelijä) Cate Blanchett ja Rooney Mara-johtaa muotivirta Golden Globe-iltana. Kaksi on loppujen lopuksi tiedetty pukeutuvan samalla tavalla punaisella matolla.

Blacnhett ja Mara makeutettu sekä väriin että loppuun-Blanchett sai girly-palkin Givenchy mekko pestä prinsessa vaaleanpunainen sävy, kun taas Mara meni traagisesti romanttinen ilme alaston silputtu pitsi Alexander McQueen puku. 

GG Pastels Trend EmbedJason Merritt/Getty Images (2), John Shearer/Getty Images
Jason Merritt / Getty Images (2), John Shearer / Getty Images

LIITTYVÄT: Sexyista Angeliciin, Katso kaikki tähdet valkoisissa pukuissa Golden Globesissa

Ja he eivät olleet ainoita. Leslie Mann palkitsi punaisen maton vaaleanpunaisella Monique Lhuillier -paidalla, jossa on kukka-kirjailtu tylli-pallohame. Katy Perry toisaalta veti inspiraatiota Pantone-vuoden väristä – Rose Quartz – ja valitsi romanttisen sävyyn kyllästetyn Ponda-kolonnin. Ja Kate Hudson näytti, että merenkurkku hänen bisque-helmilläan Michael Kors Collection erottaa. Kuinka nätti!

Katso kaikki suosikki näyttää 2016 Golden Globes meidän galleriassa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map