Cardi B on raskaana ensimmäisen lapsensa kanssa

Se on virallinen: Cardi B on raskaana! Rapper vahvisti, että hän ja fiancé Offset odottavat ensimmäistä lastaan ​​tämän viikon aikana Lauantai-ilta elää, jossa hän esiintyi musikaalisena vieraana. Hän tuli ulos valkoisessa räätälöidyssä Christian Sirianon pukeutumisessa, joka halasi näkyvän vauvakuvan. 

Onnittelut tytölle @iamcardib, uusi vauva matkalla! Näytät upealta tänä iltana mukautetussa Sirianossa @nbcsnl: llä, se oli kunnia. #cardib

Christian Siriano (@ csiriano) jakama viesti

Kun uutiset lakkautettiin SNL, Offset osoitti sen Instagramissa. “T H A N K Y O U F O R L L O F Y O U S U P P O R T W E F E L S O B L E S D D”, hän kirjoitti. 

T H A N K Y O U F O R L L O F Y O U R S U P P O R T W E F E L S O B L E S S E D.

OFFSETin (@offsetyrn) jakama viesti

Uutiset Cardin tulevasta äitiydestä eivät tule suurille yllätyksille faneille. Häiriöt, joita hän odottaa, ovat kiihottuneet siitä lähtien, kun pari ilmoitti sitoutumisestaan ​​lokakuussa.

Cardi käsitteli ensin huhuja helmikuussa ja sulki ne periaatteessa. Sosiaalisen median tuulettimen jälkeen kysymys on vähäpätöinen, Cardi vastasi: “Ei nartua, joka vain rasvaa. Anna minun rasvaa rauhassa. “Huolimatta huolimatta hänen raskaudestaan.

Cardi B Offset Pregnant - Lead
Kevin Mazur / Getty Images

Edistää samalla uutta albumiaan Yksityisyyden loukkaus, joka pudotti tällä viikolla, Beats 1: n Ebro Darden Apple Music kysyi häneltä jälleen, jos hän oli raskaana. “Minusta tuntuu, että ihmisten on vain viritettävä vähän levyltäni ja he tietävät hieman enemmän, koska en voi käsitellä kaikkia huhuja ja kaikkea”, hän sanoi.

RELATED: Cardi B on valmis selittämään, miksi hän pysyy Fiancé Offsetissa

“Olen ollut niin avoin ihmisille itsestäni. Ihmiset eivät voi odottaa, että olen avoin kaikesta. Tietyt asiat minulle, sen on oltava yksityinen. Et voi tunkeutua yksityiselämäänni “, hän lisäsi, viittaamalla albuminsa otsikkoon. “En ole elävä eläintarha, jolla voit vain nähdä kaiken, ei. Ihmiset vain selvittävät enemmän. Jos se saapuu, jos se ei [sic] pääse, niin sinä tiedät, mitä f on meneillään “, hän lisäsi.

Viikonloppuna Cardi B: n sisko Hennessy Carolina on saattanut vahingossa paljastaa Cardin vauvan sukupuolen. Instagram-postissa Carolina kirjoitti, miksi hän on innoissaan sisarensa puolesta äidiltään ja kuinka Cardi aina halusi lapsen. Mutta eagle-silmäilijät huomasivat, että otsikon viimeisessä osassa hän olisi voinut paljastaa, että hän odottaa tyttöä. “Voin pitää ur-vauvan ja antaa vauvan kaikille suudelmille ja halleille!” hän kirjoitti, vaikka E! Uutiset, kuvakaappaukset todistavat kuvateksti alunperin lukemalla “anna hänelle kaikki suudelmat ja halaukset”. Meidän on odotettava, mitä Cardi sanoo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − 49 =

map