Cara Delevingne esittää lähes uuden sukupolven New YSL Beauty kampanjan

Cara Delevingne ei ole koskaan ollut harjoittanut kieltä tai piilottanut, kuka hän todella on, joten ei ole mikään yllätys, että hän melkein sulki sen kaikessa uudessa mainoskampanjassaan.

Paper Towns näyttelijä jätti hyvin vähän mielikuvitusta varten viimeisimmistä laukauksista YSL Beautyille. Sultry-kuva (huipulla) jakautui brändin Instagram-tilillä ja osoittaa Delevingen nahkapuoli-istuimen alastomuutta, lukuunottamatta mustapusero ja Yves Saint Laurent Beautén Rouge Pur Couture -huulipuna. Kuvateksti selitti: “Väri niin rohkea, että sinä tuntisit alasti ilman sitä.”

Tämä ei ole mallin ensimmäinen kerta kun työskentelee kuvitteellisen etiketin kanssa. Hänen kadehdittava selkä ja ohut siluetti ovat olleet osa YSL-tiimiä vuodesta 2013, mutta tämä voisi olla yksi viimeisistä mainoskampanjoista, joista Delevinge päätyy sisään. Pari viikkoa sitten 23-vuotias ilmoitti, että hän oli tehnyt mallinnuksella, ja hän aikoo keskittyä näyttelemään uransa ja muiden pyrkimyksiään. Minkälaisella reitillä Delevingne päättää ottaa, olemme juuri täällä juurtumassa hänelle.

LIITTYVÄ VIDEO: YSL: n La Laque Couture Pop Water kynsilakka

KUVAT: 23 Times Cara Delevingne teki meidät muuttamaan koskaan koskettamalla kulmakarvat jälleen

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − = 2

map