Candice Swanepoel mallin Victoria’s Secretin 10 miljoonan dollarin Fantasy Bra: lle

Candice Swanepoel on ansainnut kunnia päällään Victoria’s Secret Fantasy Bra alas catwalk! Upea eteläafrikkalainen malli seuraa muiden arvokkaiden Victoria’s Secret -mallien jalanjälkiä, mutta hänen kulkeva kiitotiensa kävijä voi olla yksi viime vuosien ikimuistoisimmista: Royal Fantasy Bra ja vastaava vyön arvo on 10 miljoonan dollarin dollaria , joten se on yksi kalleimmista brasista muotinäytöksen historiassa, jonka päällä on vain Gisele Bundchenin 12,5 miljoonan dollarin arvo vuonna 2005. Tyylikäs ja kaunis alusvaatemallisto, joka on luonut maailmankuulun jalokivikauppias Mouawad, on koristeltu yli 4 200 kallisarvoista helmiä , mukaan lukien rubiinit, timantit ja keltaiset safiirit kaikki 18 karaatin kultaa. Mutta todellinen helmi? 52-karat, päärynän muotoinen keskipainari. Emme voi odottaa, että Candice Swanepoel kaveri hänen tavaraa Victoria’s Secret Fashion Show, joka ilmestyy 10. joulukuuta CBS.

Plus, tutustu kaikkiin Fantasy Bras -tuotteisiin vuosien varrelta!

LISÄÄ: • Mene taakse -näkymiin VS: n viimeisimmällä ampumalla • Löytyi! Behati Prinsloon punainen huulipuna • Hae: Victoria’s Secret Angel Shimmery Eye

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 35 = 45

map