Cameron Diaz ja Benji Madden näyttävät niin rakastuneina ja lämpenevät sydämesi

Joel Madden ei ole ainoa Good Charlotten veli “onneksi rakastunut. Vaikka Benji Madden ja Cameron Diaz eivät näy niin usein kuin Joel ja hänen vaimonsa Nicole Richie, kun he osuvat kaupunkiin, he ovat epitome #CoupleGoals.

Kaveri, 38, ja hänen näyttelijän vaimonsa 44, paljastivat avioeron huhut, kun he astuivat Beverly Hillsiin lounaalle Bouchonissa maanantaina. Affection täysillä näytöllä, Cameron kääri kätensä hänen beau n kaulaansa, Madden rakastavasti tarttui käsiään vastineeksi.

Diaz, joka oli päällystetty raidallinen veneen kaulan yläosassa, slouchy-farkut ja jalustetut gladiaattoranssit, säilytti vihreän juoman Benji-vapaassa kädessään. Madden peilasi vaimonsa rentoa vireää ylimitoitetussa ruudullisessa paidassa, tumma haalistunut farkku, pari Vansia ja viestiä kantava trucker-hattu.

TK
Backgrid

RELATED: Nicole Richie ja Cameron Diaz esittivät heidän miehensä kanssa eeppisessä perheessä

VIDEO: Cameron Diaz: Ei enää ranskalaisia ​​perunoita 40

 

Pari todella näyttää niin rakasteltavalta. Jos Cam ja Benji jakavat huoneen Joelin ja Nicolen kanssa, olemme melko varmoja, että se syttyy vaaleanpunaiseen sydämessä täyteen sumuun, jossa he kerran olivat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − 63 =

map