Brooklyn Beckham on paras iso veli, kunnioittaa sisaruksiaan uudella tatuoinnilla

Hän on vain 18, mutta Brooklyn Beckham on jo radalla jonain päivänä kilpailemaan hänen isänsä Davidin kanssa tatuointiosastolla.

Viikon kuluttua paljastamasta jättiläismäistä rintakehää, tunnetun tatuointitaiteen tohtori Woo’n kohteliaisuutta, komea Britin esitteli uuden uuden insinöörin Instagramissa. Brooklynin uusin body art, joka on tehty New York Cityn herra K: n käsissä, on vähäpätöinen kunnianosoitus hänen kolmelle sisarukselleen.

Vanhin Daavidin ja Victoria Beckhamin Brooklynin lapsi oli nuorempien sisarustensa syntymävuosina – veljekset Romeo, 15 ja Cruz, 12, ja hänen pienen sisarensa, Harper, 6-päällä pysyvästi kätensä takaosassa, juuri edellä kyynärpää.

@ mr.k_tats

Bb: n (@brooklynbeckham) yhteinen viesti

Kuuden numeron tatuointi, “020511”, palvelee päivittäisenä muistutuksena Beckhamin lauman muista jäsenistä. 02 on Romeolle, joka syntyi 1.9.2002; 05 on Cruz, jonka syntymäpäivä on 20. helmikuuta 2005; ja lopuksi 11 on pikku Harperille, joka syntyi 10. heinäkuuta 2011.

TK
Victoria Beckham / Instagram

Kuinka makea on se?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 + = 31

map