Britney Spears, Selena Gomez, Jennifer Lopez ja More Record Moving Song “Kädet” Orlando Victimsille

Se voi viedä taiteilijoita kuukausia tai jopa vuosia kirjoittamaan, tallentamaan ja tuottamaan uutta musiikkia, mutta sen jälkeen, kun traaginen massa ammunta Orlandossa, Floridassa, 12. kesäkuuta 24 suurta tähtiä yhdistyivät luomaan sydämenvaimennetun uuden hyväntekeväisyyssynnyksen muutamassa viikossa.

Britney Spears, Selena Gomez, Jennifer Lopez, Pink, Gwen Stefani, Meghan Trainor, Mary J. Blige, Jason Derulo, Adam Lambert sekä esiintyjät yhdistävät voimansa uudelle kappaleelle “Hands”. Justin Bieberin hitti “Anteeksi.”

Liikkuva yksi, GLAADin ja Interscope Recordsin tuote, tuotettiin Tributo Pulse -yhtymässä Orlandossa 49 ihmisen kuolleena. Hollywood Reporter. “Ei ole väliä, kuka rakastat. Kaikki asia on rakkaus, “tähdet laulavat. “Jos miljoona kättä voi rakentaa seinää, miljoona kättä voi murtaa sen.” Imagine Dragons, Adam Lambert, Jussie Smollett, Nate Ruess ja RuPaul ovat myös taiteilijoita, joiden laulu esiintyy radalla. Kuuntele testiä täällä:

“Kädet” on ostettavissa yksinomaan iTunesin kautta, ja myynnistä saadut tuotot hyötyvät Equality Florida Pulse Victims Fund -rahastosta, Central Floridain GLBT-keskuksesta ja GLAAD.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − 88 =

map