Sosiaalisen median kuningatar ja Pop-kuningatar ovat yhdistäneet voimansa ottamaan maailman. No, ei aivan – mutta he ottivat itsellesi videon yhdessä ja se oli melko upea. Leikkeen kirjoittaminen Instagramiin Britney Spears kirjoitti otsikossa “2 intros @kimkardashianista 1 yönä #VMAs”, viitaten Kim Kardashian Westin rooliin Spearsin esittelemisestä ennen hänen (eeppisen) suorituksensa. Tytöt pukeutuvat kameraan, kun taas Kardashian West huudahti: “Se on Britney B-!”

2 introsia @kimkardashianista 1 yön �� #VMAs

Video, jonka Britney Spears (@britneyspears) on kirjoittanut

Spears otti VMA-vaiheen ensimmäistä kertaa 9 vuodessa. Ja kukaan ei ole yllätys, paluu kuningatar ehdottomasti surmattu se, esittäen uusia kappaleita “Make Me …” ja “Minä, minä ja minä” kuohuviiniä keltaisella jumittuvuudella G-Eazy. 

Ennen kuin herättäisimme meitä tosi Britney-muotia, Kardashian West otti esiin “… Baby One More Time” laulajan. “Viimeisten 17 vuoden aikana MTV VMA: t ovat katselleet pop-prinsessin ratsastajaa”, hän sanoi. “Katselimme häntä irti tuxedoista ja asetti lavalle tulen. Katsoimme hänet hermostuneeksi käärmeestä – ja katsoin, että hän ei ole kovin tyytyväinen Madonnaon. Tänä iltana meillä on ilo nähdä, mitä hän tekee seuraavaksi.” Kun musiikki “Make Me …” alkoi pelata, Kim lisäsi: “Tehokkaan paluu lavalle, se on Britney, b-!”

RELATED: Monipuoliset hetket vuoden 2016 MTV Video Music Awards -palkinnosta GIF-levyissä

Todellisuudessa voittoisa. Emme lähde kuuntelemaan uutta albumia kunnia, miljoonalla kerralla. Älä häiritse, kiitos.