Brad Pitt on uusi tatuointi, joka viittaa Angelina Jolie ja Kids

Sekä Angelina Jolie että hänen aviomiehensä Brad Pitt eivät tunne tatuointeja, ja olemme usein nähneet Jolien musteen punaisella matolla ja nähneet Pittin merkinnät, kun hänellä on lyhyet hihat. No, nykyään näyttelijä astui Glendale, Calif., Ja paljastui uusi muotoilu, joka näyttää kunnioittavan vaimonsa ja heidän lapsensa.

51-vuotiaan isän kyynärvarren tatuointi on kaksi ohutta kohtisuorasti ristitetyt mustat viivat ja kirjaimet (edellä). Pitempi lanka ulottuu ranteesta kyynärpäiseen ja toisella puolella pääkaupunki (ehkä Jolien etunimeä varten). Toinen puoli osoittaa, mikä on kuuden lasten etunimen alkukirjaimet: Maddox, Pax, Zahara, Vivienne, Shiloh ja Knox.

RELATED: Angelina Jolie ja Brad Pitt tekevät nro 1 Rosé -viiniä maailmassa

Piippaus isä on ollut matkalla ympäri maailmaa vaimonsa kanssa myöhään ja kaunis pari äskettäin istui Prince William ja Kate Middleton varten kuppi teetä. Kaksi lovebirds virallisesti naimisissa viime vuonna, ja on selvää, että heidän rakkautensa on yhtä kestävä kuin Pittin makea tatuointi.

KUVAT: Kuinka hyvin tunnet Celebrity Tatuoinnit?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − = 49

map