Brad Pitt näyttää pois hänen viileän isänsä tyylinsä saapuessa lennolle L.A.

Ei ole väliä, että Brad Pitt on varmasti vielä saanut sen. Kuuden isä kuoli kun saapui LAX-lentokentälle iltapäivällä saadakseen lentomatkan Los Angelesiin ja hän näytti täysin komealta.

Angeline Jolie 52-vuotiaan miehen poika autosta ajoi rentoa lenkistä ensemble-mallia, jossa oli valkoinen napituspaita ja varovasti tumma denim farkut. Hän pääsi offin varustukseen neutraalilla fedorolla, aviator-aurinkolasilla, ruskealla nahkavyöllä ja sukkahousuista. Musta nahkalaukku ja koordinointikello täydensivät näyttelijän täydellistä jet-asetusta.

Mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Pitt on osoittanut voittavan matkustustyylinsä. Viime kuussa hänet otettiin valokuvista, jotka kävivät läpi saman lentokenttä, jolla oli hyvin samanlainen ilme, joka koostui valkoisesta napittavasta paidasta, valkoisesta valkoisesta housusta, mustasta fedorasta ja samasta kuluneesta nahkalaukusta.

RELATED: Brad Pitt uskalla rohkaista valkoista valoa matkustettaessa

Mielestämme hän näyttäisi seksistä mihinkään.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − 57 =

map